Mavi Ay’ın Burçlara Etkisi

31 Mart akşamı gerçekleşen Terazi burcunda Dolunay aynı zamanda bir Mavi Ay’dı. Peki etkisi iki katı yoğun olan Mavi Ay burçları nasıl etkileyecek?

 

Koç: Mavi Dolunay döneminde olumsuz düşüncelerini zihninizden çıkartmalısınız. Çok daha yaratıcı ve iyimser olmaya çalışırsanız sorunları daha kolay çözülecek. Değişim için de hazırsınız. Kontrolü bırakmayın.

 

Boğa: Mavi Dolunay döneminde hayatınızı sorgulamaya başlamanız olası. Ancak vereceğiniz aşırı duygusal tepkiler ile etrafınızdaki kırmamaya çalışın. Ayrıca detayları incelerken büyük resmi kaçırmadığınızdan emin olun.

 

İkizler: Mavi Dolunay döneminde alacağınız hayati kararlar konusunda iki kere düşünmelisiniz. Aceleci olmak yerine biraz daha sakin olmalı, atacağınız adımlardan emin olmalısınız. Tedbiri elden bırakmayın ve kendinize güvenin.

 

Yengeç: Mavi Dolunay dönemi sizin için oldukça yoğun olacak. Sosyal ilişkileriniz konusunda dikkatli olmalı, kuyunuzu kazmak isteyenler olabileceğini unutmamalısınız. Sorunlar karşısında ise pratik çözümler bulmaya çalışın.

 

Aslan: Mavi Dolunay döneminde duygusal konularda dikkatli olun. Gerilimli ortamlarda uzak durun. Sizi olumsuz yöne sürükleyen kişiler varsa bu insanları hiç düşünmeden hayatınızdan çıkartın ve mutlu, neşeli olmaya bakın.

 

Başak: Mavi Dolunay döneminde ekonomik konularda risk almak daha cesur davranmak isteyebilirsiniz. Dikkatli adımlar atarsanız maddi konularda büyük başarılar elde edebilirsiniz. Risk alma konusunda aşırıya kaçmayın yeter.

 

Terazi: Mavi Dolunay dönemi burcunuzda gerçekleşiyor bu yüzden yoğun Dolunay enerjisinden etkileneceksiniz. Kabuğunuza çekilip yalnız kalmak ve kendinizi dinlemek size çok iyi gelecektir. Sevdiğiniz dostlarınızla dertleşebilirsiniz.

 

Akrep: Mavi Dolunay döneminde rahatlamak, hobilerinizle meşgul olmak ve sorunlardan uzaklaşmak isteyeceksiniz. Kendi ihtiyaçlarınızı doğru şekilde belirleyin ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda hareket edin. Bu size iyi gelecek.

 

Yay: Mavi Dolunay döneminde kendinizle yüzleşmeniz gerekebilir. Yüzleşmeler sizi korkutuyor olsa bile artık içinizde hissedeceğiniz cesaret ile korkularınızı aşacaksınız. Zincirlerinizi kırmak ve dönüşmek sizin elinizde, bunu unutmamalısınız.

 

Oğlak: Mavi Dolunay döneminde ailevi sorunlarla ilgilenmeniz olası. Güvenmediğiniz kişilere sırlarınızı açmamalı ve onlardan yardım istememelisiniz. Artık gerçekten size değer veren kişilerle birlikte olmaya çalışın. Kendi değerinizi bilin.

 

Kova: Mavi Dolunay döneminde sağlığınızla, beslenme düzeninizle ve spor konuları ile ilgilenmeniz gerekebilir. Kendinizi ihmal etmemeli ve konu ne olursa olsun kendinizi harap edecek şekilde davranmamalısınız.

 

Balık: Mavi Dolunay döneminde biraz daha duygusal olacaksınız. Dış dünyaya açılmak yerine yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Bu hassas sürecinizde kendinize iyi gelecek şekilde davranın ancak kimsenin sizi incitmesine izin vermeyin.