MART AYININ 12 BURCA ETKİLERİ 2!

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER :

Martın 17 sine kadar dışarıdan gelen şans ve fırsatlara açık bir dönemdesiniz. Yöneticiniz Venüs karşıt eviniz koç burcunda ilerliyor. Aşk ilişkiler evlilik konuları da gündeminizde bu süreçte. İş teklifleri alabilir ortaklıklarda deneyimleyebilirsiniz. Ayın sonuna kadar Mars’ta karşıt evinizde ve güçlü pozisyonda, hareketli bir o kadarda bereketli bir dönem siz teraziler için. 5 Mart’ta başak burcunda dolunay gerçekleşiyor. 12.evinizde gerçekleşecek olan bu dolunay bazı gizli saklı konuları gündeme getirebilir, aşk ilişkiler konusunda özellikle aldatma yada aldatmalar ortaya çıkabilir, sağlık konuları da gündeme gelebilir, ayrıca gizli düşmanlıklarda söz konusu, temkinli olmanız gereken bir dolunay haftası sizleri bekliyor. 10-18 mart arası gökyüzünde stresli etkiler söz konusu, kaza sakarlıklara ve ilişkilerde gerginliklere dikkat ! 13 martta Merkür balık burcuna geçiyor. İş çalışma koşullarınızda yoğun mücadelenin içine girebilirsiniz, odak noktanız iş ve gündelik yaşamınız olabilir bu dönem. 17 martta yöneticiniz Venüs boğa burcuna geçiyor, alacak verecek borç ödemeler hisseli paralar kredi miras konuları hareket kazanabilir. Başkalarından beklentileriniz de olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. 20 marttaki güneş tutulması yeniay, iş çalışma koşullarınızda değişim yenilikler getirebilir. 21 martta güneşin karşıt burcunuz koça geçmesiyle birlikte, ilişkiler ortaklıklar alanınız daha da hareket kazanmaya başlayacak, iş ve girişimlerinizde daha kolay ilerleyecek aradığınız yardım ve desteği bulacaksınız.
AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER :

Yöneticiniz mars ay genelinde öncü koç burcunda ilerleyecek, enerji efor ve motivasyonunuz yüksek, iş ve her türlü girişiminizde cesur ve karalı hareket edeceksiniz sevgili akrepler. Özellikle iş ve çalışma koşullarında yoğun mücadelenin içinde olacaksınız, sağlığa biraz dikkat,aşırı yoğunluk sağlık sorunlarını gündeminize getirebilir. 5 mart başak burcundaki dolunay, iş hayatınız ve ilişkilerinizde sizi destekleyecek enerjileri açığa çıkaracak. Sosyalleşecek, grup takım çalışmalarının içinde yer alabilir, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz dolunay haftası. 10-18 mart gökyüzünde stresli açılar gerçekleşecek, kaza ve sakarlıklara karşı uyanık olmanızda fayda var bu tarihlerde. Aşırı hırs öfke zihinsel kargaşa yaratabilir, sağlık açısından baş bölgenize ve enfeksiyonlara dikkat ! 13 martta Merkür balık burcuna geçiyor, sezgileriniz artabilir, duygusal hassasiyetiniz de yükselebilir, aşk ilişkiler flört konularında iletişiminiz hareket kazanabilir, çocuklarla ilgili konular da gündeme gelebilir, hobi de geliştirebilirsiniz bu dönem. Genel olarak duygusal ve romantik olacağınız bir süreç. 17 martta Venüs boğa burcuna geçiyor, karşıt evinize, ilişkiler ortaklıklar gündeminizde olacak, evlilik yada yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz,yada ortak gelirlerden kazanç elde edebilirsiniz.21 mart güneş koç burcuna geçiyor.İş ve çalışma koşullarınız günlük rutinlerinizin gündeminizde olacağı bir aya gireceksiniz. 20 Mart’taki balık yeniayı ve tutulma, aşk ve ilişkilerde size şans verecek. Yaratıcılığınız yükselmeye başlayacak ve yeteneklerinizle ön plana çıkmaya başlayacaksınız, 6 ay boyunca medya tanıtım konuları gündeminizde olabilir.
YAY VE YÜKSELEN YAYLAR :

Mart ayı boyunca enerji efor ve motivasyonunuz yüksek olacak, özellikle aşk ve ilişkilerden yana şanlı bir dönemde olacaksınız, çocuklar hamilelik doğum konularıda gündeminizde olabilir, genel olarak yaratıcılık cesaret ve girişim ruhunuz yüksek bir aydasınız. 5 martta başak burcunda gerçekleşecek dolunay enerjisi iş ve kariyer konularınız da değişim yenilik yetirebilir. 10-18 mart arası gökyüzünde stresli etkiler söz konusu. Kaza sakarlıklara,aşırı hırs ve öfkeli davranışlara dikkat ! Özellikle alacak verecek ödemeler kazançlarla ilgili konularda stresler oluşabilir, sakin olmakta fayda var, ilişkilerde de iletişime dikkat ! 13 marta kadar iletişim planeti Merkür 3.evinizi yöneten kova burcunda olacak, kendinizi etkin ve güçlü ifade edeceksiniz, iş girişim anlaşma tanıtım eğitim seyahatler konuları gündeminizde olacak. 13 ünden sonra Merkür balık burcuna geçiyor iletişim ev yuva ailevi konulara yönelecek, evinizde ailenizle olmak isteyebilir, iletişim ve haberleşme konularını azaltabilirsiniz. 17 martta Venüs boğa burcuna geçiyor,iş çalışma koşullarınız günlük rutinleriniz odak noktanız olabilir, sağlık beslenme diyet konularına da yönelebilirsiniz. 20 marttaki güneş tutulması yeniay 4.evinizde gerçekleşiyor, ev aile alım satım ev yer değişimi konularında yenilikler gündeme gelebilir. 21 martta güneş koç burcuna geçiyor, aşk ilişkiler çocuklar flörtler tv medya tanıtım konuları gündeminizde olacak.
OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR :

Mart ayının ilk yarısı ev ailevi konularınız gündeminizde olacak,dünyevi planetler Venüs ve mars 4.evinizde hareket ediyorlar. Ev alım satım emlak konularında da şanslı bir dönemdesiniz. 17 martta Venüs boğa burcuna geçiyor, aşk ilişkiler açısından şanslı bir döneme girecek, daha keyifli eğlenceli romantik anlar yaşayacağınız fırsatlar gelmeye başlayacak. 5 marttaki dolunay sosyal alanınıza hareket getirecek, yabancı kültürlerle işler seyahatler hukuksal konular eğitim yayıncılık konuları gündeminize gelebilir. 10-18 mart gökyüzünde stresli etkiler olacak, 17 sinde de Uranüs Plüton karesi kesişecek, Plüton dönüştürücü kişisel evinizde hareket ediyor,sizin içinde ciddi değişim dönüşüm enerjileri açığa çıkacak, bitiş ve sonlanmalar olabilir iş yaşamınızda ve ilişkilerinizde. 20 martta balık burcunda yeniay güneş tutulması gerçekleşecek. Sizin 3.iletişim evinizde gerçekleşecek yeniay, iletişiminiz hareket kazanmaya başlayacak, yakın çevre ilişkileri arkadaş kardeşlerle olan iletişiminiz yoğunlaşabilir, yakın seyahatlerde gündeminize gelebilir yada siz uzaklaşmak isteyebilirsiniz birkaç gün. 21 inde güneş koç burcuna geçiyor, ev emlak alım satım değişim konularının yoğunluk kazanacağı bir dönem ve aya gireceksiniz.
KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR :

Mart ayı genelinde iletişiminiz yakın çevre ilişkileriniz gündeminizde olacak, arkadaşlarınızla birlikte vakit geçirebilir, seyahatlere çıkabilir, eğitim yayıncılık, pazarlama, internet, medya tv, teknoloji konuları gündeminizde olabilir. Martın ilk haftası iş ve ilişkiler konusunda güzel gelişmeler, hoş sürprizler yaşayabilirsiniz. 5 martta başak burcunda dolunay gerçekleşecek. Dolunay haftası alacak verecek ödemeler kredi prim hisseli paralar miras konuları hareket kazanabilir. Sağlığa da biraz dikkat. 11-12 mart tarihleri yöneticiniz Uranüs’le Mars’ın kavuşumu ve Mars’ın Plüton’la karesi gerçekleşecek. Kaza sakarlık ve sakatlanmalara karşı temkinli hareket etmenizde fayda var, trafikte dikkatli olun, spor yapıyorsanız bu iki gün sakatlanma riskiniz yüksek. Dikkat ! Genel olarak 10-18 mart gökyüzü stresli etkiler taşıyor bu tarihlerde temkinli hareket etmemiz hayrınıza. 13 marta kazan zihinsel hareketli bir dönemdesiniz, 13 marttan sonra iletişiminiz maddi konulara yönelecek. Merkür 13 ünde balık burcuna geçiyor. 2.parasal kazançlar evinize geçecek. 17 martta Uranüs Plüton son kez kare açıyla kesişecekler, iletişime yakın ve sosyal çevrenizde iletişimde sözlerinize dikkat ! 17 martta Venüs boğa burcuna geçiyor, ev aile ilişkilerinizi güçlendirecek bu transit, ev alım satım konularında da şans ve fırsatlarınız artabilir. 20 martta balık burcunda yeniay güneş tutulması gerçekleşecek, maddi kazançlarda bu yeniay sizleri destekleyecek. 21 inde güneş koç burcuna geçiyor, iletişim yakın çevre ilişkileri ve seyahatlerin ağırlık kazanacağı ve nisan ayındada bu konuların gündeminizde olacağı bir dönemde olacaksınız.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR :

Güneş 21 marta kadar kişisel evinizde sizi her konuda desteklemeye devam edecek sevgili balıklar. Mart ayı sizler içinde değişim dönüşüm bitiş ve yeni başlangıçlar enerjilerini açığa çıkaracak. 5 martta karşıt burcunuz başakta dolunay gerçekleşecek, ilişkiler evlilik ve ortaklık konularında hareket dönüşüm değişim ve bitişler söz konusu olabilir. Mars ayın sonuna kadar 2.evinizde ilerleyecek, parasal konularda kazançlar için yoğun mücadelenin içinde olacaksınız, 17 sine kadarda Venüs bu konularda size şans ve fırsatlar sunacak. 10-18 mart gökyüzü stresli etkiler altında olacak, parasal konularda sizde stres yaşayabilirsiniz. Alacak verecek ödemeler konusunda özellikle. Bu tarihlerde kaza ve sakarlıklara da dikkat ! 13 martta iletişim planeti Merkür kişisel evinize geçiyor, kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz iletişiminizin artacağı bir döneme gireceksiniz. 17 martta Venüs 3.iletişim evinizi yöneten boğa burcuna geçecek, yakın çevre ilişkileriniz hareket kazanmaya başlayacak, iş amaçlı yolculuk seyahatler de gündemine gelebilir bu dönem. 20 martta kişisel evinizde yeniay ve güneş tutulması gerçekleşecek. Geleceğinize yönelik radikal kararlar alacağınız bir dönemde olacaksınız, hayatınızda bitmesi gereken konulara yoğunlaşabilir gitmesi gereken kişileri özgürleştirme mücadelesi içine girebilirsiniz. 21 martta güneş koç burcuna geçiyor, sizinde maddi kazançlarınızı arttıracak şans ve fırsatlarınız artmaya başlayacak. Maddi konularda nefes almaya başlayacaksınız ayın sonuyla birlikte.

Yasemin Kaplan