Mars Vesta Venüs Üçlüsü

Bu hafta sonunda Mars, Vesta asteroidi ve Venüs arasında bir karşılaşma yaşanacak. Peki bu gezegensel karşılaşma bizi nasıl etkileyecek?

Mars, Vesta ve Venüs arasında oluşacak karşılaşmanın hayatımızı çok yoğun şekilde etkileyeceğini söyleyebiliriz çünkü bu üç gezegen birlikte büyük bir enerji açığa çıkmasına neden olacak. Özellikle de Mars ve Vesta nedeniyle hedeflerimize, hayallerimize ve hayatımızda arzu ettiğimiz her şeye karşı takıntılı hale gelebiliriz.

Kısa süreli ama çok yoğun bir etkiye sahip olan bu üçlü karşılaşmada inançlarımız ve motivasyonumuz özgürlük isteğimizle çatışacak diyebiliriz. Çünkü bir yandan inançlarımız doğrultusunda daha fazla çalışmaya başlamak isterken bir yandan da özgür olmak canımız ne isterse onu yapmaya meyilli hale geleceğiz.

Bu dönemde canımızın istedikleri ile sorumluluklarımız arasındaki dengeyi kurmamız oldukça önemli olacak. Hayatımızdaki her şey yaşadığımız içsel ikilemlere göre şekillenecek, bunu unutmayalım. Önümüzdeki günlerde sorumluluklarınıza ne kadar çok önem verir, kendinizi yapmanız gerekenler için zorlarsanız o kadar başarılı olacağınızı söylemek mümkün. Mars, Vesta ve Venüs size emeklerinizin karşılığını verecek.

Bu gezegensel karşılaşmanın en önemli etkilerinden bir diğeri de Mars ile Venüs’ün birleşerek hayatımıza daha fazla yaratıcılık katması olacak. Bu yüzden her anlamda daha üretken, verimli ve aynı zamanda da Vesta sayesinde çok şanslı olacaksınız. Bu üçlünün yaratacağı kimyayı iyi değerlendirmeniz işte tam da bu nedenle çok önemli. Üçlü gezegensel karşılaşmaların çok nadir gerçekleştiğini unutmayın ve bunu iyi değerlendirin.

Mars, Vesta ve Venüs karşılaşmasında istekleriniz doğrultusunda ilerleyeceğinizi söylemiştik. Ancak bu konuda gerçekten istediklerinizle toplumsal baskılarla istediğinizi sandığınız şeyleri karıştırmamalısınız. Aileniz, büyükleriniz ya da sevdiklerinize her zaman danışabilir, onların da fikrini almak isteyebilirsiniz ama her zaman önemli olan asıl sizin ne istediğinizdir çünkü sadece kendi istekleriniz doğrultusunda ilerlerseniz mutlu olabilirsiniz.

Bizi genel anlamda 31 Ocak’ta gerçekleşecek Aslan burcundaki Dolunay ve “Kanlı Ay Tutulmasın” kadar etkileyecek olan Mars, Vesta, Venüs karşılaşmasını gelecek planları için kullanmayı tercih edebilirsiniz. Yaşayacağınızın ikilemlerin getirdiği gerginliklere karşı daha dikkatli olursanız kimseyi incitmeden bu verimli süreçten iyi bir şekilde yararlanabilirsiniz.

Bu süreçte yanlışları düzeltmek için kendinizi fazla hırpalamamanız gerektiğini ve bazen de kötü gibi görünen şeylerin aslında olumlu sonuçları olduğunu çok daha iyi anlayacaksınız. Ayrıca istediğiniz şeyi almak için sadece onu düşünmeniz gerektiğini de unutmayın, geri kalan her şeyi Mars, Vesta ve Venüs sizin için sağlayacaktır.