Mars Satürn Karşılaşması İçe Dönüş

Bu hafta Koç burcundaki Mars ile Akrep burcundaki Satürn arasında bir karşılaşma yaşanacak. Peki Mars – Satürn karşılaşması burçları nasıl etkileyecek?

Öncelikle Mars ile Satürn arasında oluşacak karşılaşmanın tüm burçların ektiğini biçmesine neden olacağını söyleyebiliriz. Bu gezegensel karşılaşma bizi hesaplaşmaya, yüzleşmeye ve sonuçlarla tanışmaya götürüyor. Artık etrafımızda olan biteni bırakıp kendi içimizde neler yaşıyoruz buna bakmanın zamanı geldi.

Mars – Satürn karşılaşması Koç ve Akrep burçlarında gerçekleşeceği için Koç ile Akrep enerjisi bu süreçte daha etkin olacak. Bu da Koç’un güçlü enerjisi ve Akrep’in içe dönüşünü birleştirerek ruhsal bir yolculuğa çıkmamıza neden olacak. Kısacası Mars ve Satürn arasındaki karşılaşma tüm burçların içine dönmesi ve kendisiyle hesaplaşması anlamına geliyor.

Bu süreçte yaşayacağınız yüzleşmeler ve hesaplaşmalar değişip dönüşmenize, olgunlaşmanıza neden olacak. Ancak yaptığınız hatalardan aldığınız ders çok önemli. Yaptığınız hatalar için kendinizi fazla yıpratmak yerine atacağınız adımları planlamaya başlamalısınız.

Önümüzdeki günlerde hayatınızın gidişatının nasıl olduğunu anlayacak ve bunu anladığınızda giderek daha derinlere inmek, daha fazlasını öğrenmek isteyeceksiniz. Kendinizle ilgili öğreneceğiniz ve keşfedeceğiniz çok fazla konu var. Bu süreç her ne kadar yorucu ve bunaltıcı olsa da olgunlaşmanız açısından yaşadığını deneyimler size büyük yarar sağlayacak.

Bir tür içe dönüş süreci olarak yaşayacağınız deneyimler hiç olmadığı kadar sakinleşmenize de neden olacak. Aslında kaosun içindeki huzuru bulacak ve farkındalık nedir bunu öğreneceksiniz. Bu karşılaşma sizi zorunlu bir şekilde durmaya ve düşünmeye itecek de denilebilir.

Mars – Satürn karşılaşması her anlamda çok yararlı olacak, ilerleme, olgunlaşma ve dönüşüm için gerekli olan zemini hazırlayacak. Ancak bu süreçten yararlanmak için kabullenici olmak ve direnmemek gerekiyor. Hata yaptıklarını anlamak istemeyenler, olgunlaşmaya ve büyümeye direnenler bu süreçte yıpranabilir. Bu nedenle dikkatli olmalısınız.

Bu hafta atmak istediğiniz adımlarla mantığınız arasında kalmanız da olası. Sonunda kalbinizin sesini dinlediğinizden emin olursanız sorunların çözüleceğinden emin olabilirsiniz. Artık arkanıza bakıp geçmişten ders almanın zamanı geldi. Eski ilişkileriniz ve yaptıklarınızın ardında yatanları anlayacaksınız.

Bu süreçte kendinize yöneldiğinizde eğer olumsuz bir şey görüyorsanız kafanızı çevirmeyin, ona bakın ve gelecekte aynı hatayı tekrarlamayın. Hatalar her zaman bizi doğruya götüren adımlardır. İlerlemek için öncelikle bunu kabul etmeniz gerekiyor.