Mars Kova Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta Boğa burcunda Yeni Ay öncesinde Mars Kova burcuna geçiş yapacak ve Kova enerjisi bizi etkisi altına alacak. Peki Mars’ın Kova burcuna geçmesi burçları nasıl etkileyecek?

 

Koç: Mars’ın Kova burcuna geçmesi ile hayatınızda yoğunlukların azalması mümkün. Biraz daha sakin günler yaşamaya başladığınız için kendinize de daha fazla vakit ayırabileceksiniz. Rahatlayın ve biraz dinlenin.

 

Boğa: Mars’ın Kova burcuna geçmesi ile ailevi konularla daha fazla ilgilenmeye başlayacaksınız. Ailenizle ilgili sorunlar çözülecek ve birlikte keyifli günler yaşayacaksınız. Sevdiklerinizle geçirdiğiniz zamanın tadını çıkartın.

 

İkizler: Mars’ın Kova burcuna geçmesi ile hayatınızın merkezi hedefleriniz ve hayalleriniz olacak. Sık sık gelecek planlarınızla ilgili düşünecek ve bu planları gerçekleştirmek için yapmanız gerekenleri bulmaya çalışacaksınız.

 

Yengeç: Mars’ın Kova burcuna geçmesi ile hayatınızda sevgi ve şefkat enerjisi artacak. Sevdiğiniz kişilerle daha çok zaman geçirmek isteyeceksiniz. Daha hassas olacağınız için alınganlık yapmamaya dikkat edin.

 

Aslan: Mars’ın Kova burcuna geçmesi ile kendinizi bunalmış ve asi hissetmeniz olası. Biraz daha sabırlı olmak için kendinizi zorlamalısınız çünkü eğer sabırsız davranırsanız yanlış kararlar alabilir, yanlış adımlar atabilirsiniz.

 

Başak: Mars’ın Kova burcuna geçmesi ile biraz daha kararlı olacaksınız. Yaşadığınız kararsızlıklar ve ikilemler bitiyor. Farkındalığınız artacak. Ne istediğinizi bilecek ve ona göre davranmak için harekete geçeceksiniz.

 

Terazi: Mars’ın Kova burcuna geçmesi ile kendinizi daha umutlu ve mutlu hissetmeye başlıyorsunuz. Bu gezegensel enerji uzun süredir hissettiğiniz melankoliden sizi çekip çıkartacak, bunun tadını çıkartın.

 

Akrep: Mars’ın Kova burcuna geçmesi ile birlikte sağlığınızla ilgilenmeye başlayacak, daha fazla spor yapmak ve iyi beslenmek isteyeceksiniz. Artık bundan sonra kendinize daha fazla yatırım yapacak ve kendinizle ilgileneceksiniz.

 

Yay: Mars’ın Kova burcuna geçmesi ile her konuda ikileme düşmeniz olası. Bu süreçte çok dikkatli olmanız gerekiyor çünkü yaşadığınız ikilemler nedeniyle iç sesinizi duymakta zorlanabilirsiniz. Kalbinizi dinleyin.

 

Oğlak: Mars’ın Kova burcuna geçmesi ile hayatınızda güvenin yeri artacak. Güvenmediğiniz kişilerle ilişkinizi kesmek için harekete geçeceksiniz. Ancak güvenilir kişiler konusunda karar alırken çok dikkatli olmalısınız.

 

Kova: Mars’ın Kova burcuna geçmesi en çok sizin burcunuzu etkileyecek. Kova enerjisinin artması ile kendi karakteristik özellikleriniz ön plana çıkıyor. Kendinizi çok daha güçlü hissedeceksiniz ve kendinize inanacaksınız.

 

Balık: Mars’ın Kova burcuna geçmesi ile bir süredir tamamlamaya çalıştığınız işler bitecek. Bu da rahatlamanızı sağlayacak. Yeni işlere, fırsatlara ve ilerleme sürecine hazır olun. Başarılı günler sizi bekliyor.