Mars Kova Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta içinde Mars Kova burcuna geçiş yapıyor ve hayatımızı etkisi altına alıyor. Peki, Mars’ın Kova burcuna geçmesi burçları nasıl etkileyecek?

Öncelikle Mars’ın Kova burcuna geçmesi ile birlikte özgürlük ve bağımlılıklardan kurtulma konuları ön plana çıkacak. Hem Kova hem de Mars enerjileri birbirlerini destekleyerek tüm burçları zincirlerini kırmaya davet edecek diyebiliriz.

Önümüzdeki günlerde Mars’ın Kova burcuna geçmesinin etkisi ile bir süredir ortaya çıkmayan duygularınız gün yüzüne çıkabilir, bu da geçmişten gelen hayaletlerin sizi rahatsız etmesi ve bunlardan kurtulmak için bağımsızlık güdünüzün güçlenmesi anlamına geliyor. Artık takıntılarınızdan ve vazgeçemediklerinizden kurtulma zamanı geldi.

Mars’ın Kova burcuna geçmesi ile uzun süredir ertelenen ve yarım kalan işlerinizin de sonucuna ulaşacaksınız. Beklediğiniz sonuçları alacak ve yarım kalıp sizi delirten işlerinizi tamamlayacak, büyük bir rahatlama yaşayacaksınız. Bu rahatlamanın tadını çıkartmak için bu destekleyici süreçte sorumluluklarınızdan kaçmayın.

Bu süreçte aynı zamanda nedeni anlaşılamayan rahatsızlıklar ortaya çıkabilir. Veya daha önce ortaya çıkmış nedensiz rahatsızlıklar başladığı gibi aniden bitebilir. Sağlığınız konusunda çok daha dikkatli olmalı ve beslenmenize özen göstermelisiniz. Ayrıca rahatlatıcı sporlar da size iyi gelebilir.

Bu hafta içinde ani değişikler ve sürprizler sizi heyecanlandıracak. Duyduğunuz haberlere tepki göstermeden önce doğruluğunu araştırın ve hemen karar vermeyen. Duygularınızı denetlemek için gayret göstermeniz gerekiyor. Yeni atılımlarda bulunmak için kuvvetli arzular duyabilirsiniz. Üstelik karşınıza hoş fırsatlar çıkacak ve sürpriz teklifler ile karşılaşacaksınız.

Mars’ın Kova burcuna geçerek hayatımızı etkisi altına alacağı bu zaman diliminde iş değiştirmek isteyenler işlerini değiştirebilir, yeni iş arayanlar iş bulabilir, aşkı arayanlar yıldırım aşkına tutulabilir ve aynı şekilde ilişkisi olanlar da ilişkilerinde yeni bir boyuta geçebilir. Çünkü Mars ve Kova burçları beklediklerimizi bize vermek için geliyor.

Bu dönemde dikkatinizi yapmanız gereken işlere odaklayacak ve yaratıcı çözümleriniz ile dikkat çekici olacaksınız. Karamsar konulardan uzaklaşın ve dikkatinizi pratik konulara odaklayın. Ayrıca arkadaşlarınızın ilgisi ve daveti keyfinizi yerine getirecek. Çeşitli organizasyonlara katılabilirsiniz ve projelerinizi etkileyici bir biçimde ortaya koyabilirsiniz.

Mars’ın Kova burcunda ilerleyeceği önümüzdeki süreçte şanslı olduğunuz bir dönemdesiniz. Bu dönemi elde edemediklerinizi elde etmek, yarım kalanları tamamlamak ve kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak için kullanmanızda yarar var. Ayrıca ailevi sorunları aşabilir ve içinizde kalan tüm huzursuzlukları da giderebilirsiniz.