Mars ile Uranüs Karesi

Bu hafta sonunda Kova burcundaki Mars ile Boğa burcundaki Uranüs arasında bir kare açı oluşacak. Peki, Mars Uranüs karesi hayatımızı nasıl etkileyecek?

Öncelikle Mars ile Uranüs arasında yaşanacak karşılaşmanın etkisinin oldukça kısa süreceğini ama hayatımızı yoğun bir şekilde etkileyeceğini söylemekte yarar var. Bu gezegensel karşılaşma beklenmedik olayların, sürprizlerin ve değişikliğin habercisi diyebiliriz.

Mars ile Uranüs karesi hayatımızın yolunda gitmesine engel olmayacak ya da düzenimizi bozmayacak ancak yaşayacağımız beklenmedik olaylar hayata, dünyaya, hatta her türlü diğer konuya bakış açımızı değiştirebilir. Bu değişiklik farkında olmasak da bizi içten içe dönüştürecek diyebiliriz.

Bu süreçte yaşayacaklarınız karşısında vereceğiniz tepkiler çok önemli. Hayatınız birden hızlanıyor ve kontrolünüzü kaybediyorsunuz gibi hissedebilirsiniz. Bu da beklenmedik tepkilere neden olabilir ancak biraz daha dikkatli olmalı ve vereceğiniz tepkilerin sonuçlarını düşünmeden hareket etmemelisiniz.

Mars – Uranüs karesi Kova ile Boğa burçlarında gerçekleşeceği için aynı zamanda bu dönemde tüm burçlar sürpriz yapmayı isteyebilir, sık sık sürprizlerle karşılaşabilir ve eğlenceli aktiviteler herkesin çok daha fazla hoşuna gidebilir. Önümüzdeki günlerde uzun süredir yaşamadığınız kadar eğleneceksiniz ancak bu eğlencenin dozunu kaçırmamalı, eğlenmek için aşırı harcama yapmamaya da dikkat etmelisiniz.

Bu gezegensel karşılaşma aslında bir anlamda burçların kısa süreliğine gerçek hayattan, duygularından, düşüncelerinden ve yaşadıkları zorluklardan kaçmasını sağlayacak da diyebiliriz. Bu kaçış eğlenceli ve farklı etkinliklerle ile olabilir, kısa süreli bir tatile çıkabilirsiniz ya da daha önce de belirttiğimiz üzere beklenmedik olaylarla kendi gerçeklerinizi unutabilirsiniz.

Mars – Uranüs karesinde yaşayacaklarınız sizi değiştirip dönüştürecek ama asla kendi kimliğinizi, karakterinizi ve gerçeklerinizi unutmayın. Bu gezegensel karşılaşma nedeniyle yolunuzu şaşırmamalısınız. Pişman olacağınız şeyler yapmamalısınız. Her zaman asıl olanın sevdikleriniz, sağlığınız ve hayalleriniz olduğunu aklınızdan çıkartmayın.

Bu süreçte aynı zamanda spor, beslenme, moda, alışveriş, gezi ve organizasyonlar gibi konular da ön planda olacak. Para harcamak daha çok hoşunuza gidecek. Kendi fiziksel görüşünüzü de değiştirmek isteyebilir ve giyim tarzınızı değiştirebilirsiniz. Ayrıca spora ve diyete başlamanız ya da saçlarınızı kestirmeniz de olası.

Bu gezegensel karşılaşmayı en iyi şekilde değerlendirmek istiyorsanız Uranüs ile Mars’ın sizi eğlendirmesine ve sorunlardan uzaklaştırmasına izin verin. Eğlenceyi doyasıya yaşayın ve deşarj olun ama hiçbir zaman bunun kalıcı bir kaçış olduğunu unutmayın. Sadece yenilenmeli ve çok daha güçlü bir şekilde rutinine dönmelisiniz…