Mars ile Uranüs Karesi Özgürlük Zamanı

Bu hafta içinde Kova burcunda geri hareket eden Mars ile Boğa burcundaki Uranüs arasında 2 derecelik bir kare açı oluşacak. Peki, Mars ile Uranüs Karesi burçları nasıl etkileyecek.

Mars bu hafta içinde Uranüs ile yılın ikinci kare açısını gerçekleştiriyor. Bu kare açı genel anlamda özgürlüğün ve asiliklerin artacağına işaret ediyor diyebiliriz. Tüm burçlar kendilerini çok daha enerjik, canlı ve neşeli hissedecekler. Aynı zamanda Mars ile Uranüs arasında bu yılın ikinci kare açısı olduğu için etkisi de çok daha yoğun olacak.

Mars ile Uranüs karesi tüm burçları geçmişlerinden de ayıracak diyebiliriz. Geçmişte yaşanan acılar artık unutulacak ama bunun bir sihirli değnek ile olmayacağını bunun için biraz çaba harcamanız gerektiğini unutmamalısınız. Bu süreçte geçmişte yaşanmış olanları unutmanız ve geçmişte yakın olduğunuz kişileri hayatınızdan çıkartmanız gerekebilir.

Bu kare açıda Mars Kova burcunda geri hareket ettiği için hayatınızı, hedeflerinizi, hayallerinizi ve bugüne kadar elde ettiklerini sorgulamaya başlamanız da olası. Neden hayatınız böyle oldu, siz ne istiyordunuz ve istediklerinizin ne kadarını elde ettiniz gibi sorular çok önemli gündem maddeleri haline gelecek.

Bu süreçte değişimi reddeden kişilerin Mars ile Uranüs karesi tarafından ciddi bir şekilde sarsılıp kendine getirileceğini söylemek mümkün. Bu nedenle siz siz olun değişim ve dönüşüme karşı çıkmak yerine değişmeyi kabul edin. Korkmayı ve kaçmayı bırakmak yerine yüzleşmeyi ve kabullenmeyi tercih edin. Böylesi sizin için çok daha iyi olacaktır.

Bu hafta içinde kare açı ile karşı karşıya gelen Mars ve Uranüs’ün baskın gezegenleri Kova ile Boğa. Bu nedenle Kova ve Boğa enerjileri hayatımızda çok daha yoğun hissedilecek. Bunun etkisiyle zincirlerinizi kıracak, kendinizi aşacak ve hiç beklenmedik adımlar atacaksınız. Ama eğer atacağınız bu adımlar gerçekten içinizden gelmiyorsa işleriniz ters gidecek. Bu yüzden sadece gerçekten sadece istediklerinize odaklanmalısınız.

İlişkisi olan burçların bu hafta ilişkilerinin de farklı testlere tabi tutulacağını ifade edebiliriz. İlişkisi olmayanların ise aşktan yana şansı gülebilir ve yıldırım aşkına tutulabilir. Bu karşılaşmanın etkisiyle tüm hayatınızı gözden geçireceğinizi söylemiştik. Bu sürede kendinize fazla yüklenmemeli ve kendinize haksızlık etmemelisiniz. Bunun yerine hedefleriniz ve hayalleriniz için daha istekli ve hevesli olmayı tercih edebilirsiniz.