Mars İkizler Burcuna Geçiş Yapıyor

31 Mart sabahı Mars İkizler burcuna geçiş yapacak. Peki, Mars’ın İkizler burcuna geçmesi burçlara neler getirecek?

Mars’ın İkizler burcuna geçmesi ile birlikte hayatımızda seçimler, bilgi akışı ve iletişim konuları ön plana çıkacak diyebiliriz. Olaylar hızlanacak ve hiç beklemediğimiz anlarda gerçekler ortaya çıkacak.

Aynı zamanda bu günlerde İkizler burcuna geçiş yapan Mars’ın Balık burcundaki geri hareketini 28 Mart’ta bırakarak ileri harekete geçen Merkür ile karşılaşacağını da ifade edebiliriz. Bu da Mars’ın enerjinin daha da yoğunlaşmasını sağlayacak.

Genel olarak bakacak olursak Koçlar: bu dönemde kendilerini çok şaşırtacak deneyimler yaşayacak ve olgunlaşacaklar. Boğalar: bu dönemde eski dostlarından veya görüşmedikleri akrabalarından haber alıp onlarla görüşebilirler. İkizler: bu enerjiden en çok etkilenecek burç olarak hayatlarını değiştirecek şeylerle karşılaşacaklar diyebiliriz.

Yengeçler: bu dönemde ilgilerini çeken farklı bir alana yönelecek ve zamanla bu alanda büyük bir başarı elde edecekler. Aslanlar: bir süredir kaotik bir hal alan hayatlarını bu dönemde toparlamak için harekete geçecekler. Başaklar: bu yoğun enerji ile sarsılacak ve daha önce almaya cesaret edemedikleri kadar büyük kararlar alacaklar.

Teraziler: bu dönemde biraz daha gözü kara hale geliyorlar. Sonuçlarını düşünmeden hareket edecekler, dikkatli olmalılar. Akrepler: bu dönemde bazı konuları gerçekleştirmek için çok büyük emek harcayacaklar ama emekleri boşa gidiyormuş gibi hissetmeye meyilli olabilirler. Yaylar: bu dönemde her şeyi akışına bırakacak ama işlerin rayından çıktığını fark edecekler. Bu durumda da işleri yoluna sokmak için uğraşmaları gerekecek.

Oğlaklar:  bu dönemde kendilerini daha iyi hissedecek sık sık arkadaş toplantılarına katılacaklar ama yorgunluk konusunda dikkat etmeleri gerek. Kovalar: bu dönemde kendilerini boşlukta hissedebilirler ama öğrenecekleri şeyler bunu geçirecek. Balıklar: bir süredir kötü hisseden Balıklar bu dönemde kendilerini toparlamak için gerekeni yapacak ve kısa süre sonra çok daha iyi hissedecekler.

Mars’ın İkizler burcuna geçmesi tüm burçlar için büyük sonuçlar doğuracak. Bunu unutmamalısınız. Bilgi akışı ve yoğunluk sizi şaşırtmasın, sadece buna ayak uydurmaya çalışın ve sonuçsuz kalan her türlü konuyu sonuçlandırın. Çözüm bekleyen konulara çözüm bulun ve yarım kalan işlerinizi tamamlayın. Sakin bir sürece girmeden önce tüm bunları yaparak çok kısa sürede hayatınızı rayına oturtabilirsiniz.