Mars – Güney Düğüm Üçgeni

Bu hafta içinde Terazi burcundaki Mars ile Kova burcundaki Güney Düğüm arasında 18 derecelik bir üçgen açı oluşacak. Peki, Mars – Güney Düğüm üçgeni hayatımızı nasıl etkileyecek?

Mars ile Güney Düğüm arasında oluşacak olan üçgen açı hayatımız için oldukça önemli olacak çünkü çok nadir ortaya çıkan Güney Düğüm ortaya çıktığı anlarda tüm burçları çok yoğun şekilde etkisi altına alır. Mars ile Güney Düğüm üçgeninin özellikle ilerleme, dakiklik, planlı ve programlı işler gibi kavramları etkileyeceğini söylemekte yarar var.

Mars ile Güney Düğüm üçgeninin hayatımızı etkisi altına alması ile birlikte bağımsızlığımıza çok daha düşkün hale geleceğiz. Her ne kadar tüm kısıtlayıcı elementler sizin için çok zorlayıcı görünse de iş yerinde, eğitim hayatınızda ya da aile ortamınızda güvendiğiniz insanlarla iş birliği yaparak sosyal anlamda kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Kendi özgürlüğünüzü feda etmeden sizi kısıtlayan şeylerle aranıza bir mesafe koymanızda yarar var.

Bu dönemde baskın burçlar Terazi ile Kova olduğundan her zaman kendinizle gurur duyacağınız şeyler yapmak isteyeceksiniz. Başarmak ve ilerlemek en büyük hedefiniz haline gelebilir. Ancak somut sonuçlar elde etme konusunda kendinizi fazla eleştirmeyin. Bu üzerinizde daha büyük bir baskı oluşmasına neden olacaktır.

Önümüzdeki günlerde kendinizi nasıl doğal ve rahat hissediyorsanız öyle davranın. Kendinizi sıkmanıza gerek yok. Stresin sağlık sorunlarına yol açabileceğinizi aklınızdan çıkartmayın ve etrafınızdaki kişilerle olabildiğince uyum içinde çalışın.

Mars ile Güney Düğüm üçgeninin en büyük etkilerinden bir diğeri de radikal kararlar almaya meyilli olmanız olacak. Kendinizi çok daha asi hissedeceksiniz. Düşünceleriniz ve duygularınız her zaman doğrulardan ve adaletten yana olacak. Yine de sosyal ortamlarda kendinizi ifade ederken biraz daha kibar olmayı deneyebilirsiniz. Ağzınızdan çıkanları kulağınızın duymasında fayda var.

Kova ile Terazi burçlarının baskın olarak hayatımızı etkisi altına alması bizi aynı hem de çekingen hem de dışa dönük kılacak. Yani bir yandan kendi kabuğunuza çekilmek ve kendinizi dinlemek isterken diğer yandan da iç sesiniz kendinizi ifade etmenizi, başarılarınızı toplu ortamlarda kutlamanızı ve kendinizi diğer insanlara kanıtlamanızı söyleyecek.

Kısa sürecek ama hayatımızı yoğun bir şekilde etkileyecek olan Mars – Güney Düğüm üçgeni kendimizi yeniliklerin içinde bulmamıza, takıntılı bir biçimde bir şeylere ya da birilerine kendimizi adamamıza ya da bizi sınırlayan kurallardan kaçmak için kendimizi doğaya atmamıza neden olabilir. Ne olursa olsun bu günlerde yaşayacağınız deneyimler kendinizi daha iyi tanımanızı sağlayacak unutmayın.