Mars Güney Düğüm Kavuşması

Bu hafta içinde Kova burcundaki Mars ile yine Kova burcundaki Güney Düğüm arasında 5 derecelik bir kavuşma yaşanacak. Peki, Mars ile Güney Düğüm kavuşması burçları nasıl etkileyecek?

Mars – Güney Düğüm kavuşmasının etkisi altında geçireceğimiz bu haftanın ana teması affetmek ve ilerlemek olacak. Kova burcundaki Mars bizi geçmişi geride bırakmamız ve ilerlemeye başlamamız için teşvik ediyor. Bunun yanı sıra Güney Düğüm de Mars’ı destekleyerek kırgınlıklarımızı unutmamız için bizi yönlendiriyor.

Önümüzdeki hafta boyunca da bizi etkileyecek bu karşılaşma genel anlamda hayatımızdaki Kova enerjisini yoğunlaştıracak. Bu haftanın ana teması Kova burcundaki Mars ile Güney Düğüm arasındaki kavuşma sayesinde çizilecek diyebiliriz. Bu kavuşma ile birlikte hepimiz yeni başlangıçlara hazırlık aşamasına geçiyoruz.

Önümüzdeki günlerde Kova burcundaki Mars’ın etkisi ile gelecek planlarımıza ve yeni bir sürece odaklanmaya başlayacağız. Tabii ki bunun ardından da geçmiş sorgulamaları gelecek. Ancak Güney Düğüm bu sorgulamaları en hafif şekilde atlatmamız için devreye girecek ve geçmişte kırıldığımız herkesi kolaylıkla affedebileceğiz.

Mars – Güney Düğüm kavuşmasının bu günlerde hayatımıza girmesi aslında bizim için büyük bir şans. Bu kavuşmayı bir  hediye olarak da değerlendirebiliriz. Geçmişte kırıldığımız kişileri affetmek önümüzdeki günlerde hepimize ilaç gibi gelecek. Ayrıca Güney Düğüm’ün etkisi ile hayalci ve umursamaz olmayacağız. Tam aksine hem sakin ve rahat olacağız hem de yepyeni hedeflerimiz ile birlikte önümüzdeki döneme güçlü bir giriş yapacağız.

Bu hafta geçmişi değerlendirmek, affedemediğimiz kişileri affetmek, problemleri geride bırakmak ve hayatımızda yolunda gitmeyen şeyleri kabullenmek için biçilmiş kaftan. Yorucu ve baş döndürücü olaylarla geçen geçtiğimiz dönemi geride bırakmadan önce geçmişte kırıldığınız kişileri affettiğinizden emin olun.

Ayrıca önümüzdeki günler için yeni planlar yapmaya da başlayın. Çünkü Kova Burcundaki Mars size müthiş bir bilgelik armağan edecek ve Güney Düğüm de yeni hedeflerinize odaklanmanıza yardımcı olacak.

Özellikle kişisel gelişimlerine önem veren kişilerin arayıp da bulamadığı tüm gezegensel enerjilerin bir araya toplandığı bu haftayı iyi değerlendirirseniz geçmişte aldığınız tüm yaraları sarabilirsiniz. Affetmenin insana güç kattığını ve olgunluğun göstergesi olduğunu unutmayın. Kendinizi, affetmenin mutluluğuna ve rahatlığına bırakın; sonra da önümüzdeki güzel günler için umut dolu hayaller kurmaya başlayın.