Mars Gerilemesi ve Etkileri

16 Mayıs’ı 17’sine bağlayan gece Mars Kova burcunda geri harekete başlıyor. Peki bu etkili gezegensel hareket hayatımızı nasıl etkileyecek?

Bundan birkaç önce Kova burcuna geçen Mars geri harekete başladı. Mars’ın geri harekete başlaması ile öncelikle hayatımızdaki Kova etkisinin artacağını söylemekte yarar var. Ancak Kova burcunda geri hareket söz konusu olduğu için beklenmedik kazara, sakarlıklar, küçük sağlık sorunları ve etkileri kalıcı olmayacak krizler yaşamamız olası, bu nedenle çok daha dikkatli olmamız gerekecek.

Mars’ın geri hareketi ile hayatınızda kaotik bir ortam oluşması da olası ancak bu kaotik ortam siz daha farkına bile varamadan gerçekleşecek. Bu yüzden kriz anlarında vereceğiniz tepkiler, atacağınız adımlar çok önemli. İzleyeceğiniz çözüm yollarına göre hem geleceğiniz şekillenecek hem de bazı sonuçlar alacaksınız. Bu süre içinde sorunları aşmak için en iyi yolun inanç olduğunu da unutmamalısınız.

Mars’ın Kova burcunda geri hareketinin etkilerinden bir diğeri de bağımsızlık isteğinin artması olacak. Tüm burçların önümüzdeki günlerde içlerinde büyük bir bağımsızlık ateşi yanmaya başlayabilir. Bununla birlikte daha fazla ve farklı etkinlikler yapmak istemeniz, sorumluluklarınızı bir kenara bırakma hissinizin artması veya ailevi sorunlarda daha asi olmanız mümkün.

Önümüzdeki süreci en iyi şekilde atlatmak için hem daha inançlı hem daha güçlü hem de daha pratik olmalısınız. Sorunların ortaya çıkması halinde çözüm odaklı davranır, hiçbir zaman yenilgi duygusunu öne çıkartmazsanız tüm kaotik durumları atlatır ve ardından alacağınız güzel sonuçlara kendiniz bile inanamayabilirsiniz. Çünkü bu gezegensel hareket genel anlamda önce sorun çıkartacak sonra da sorunları doğru şekilde çözenleri ödüllendirecek.

Bu dönemde zaman planlamanızı her zamankinden daha iyi yapın. Doğru adımı doğru zamanda atmak çok önemli olacak. Tüm sorunları aşmak için uğraşırken alınacak yeni gelecek kararları, yeni girişimler, büyük planlar için biraz beklemenizde yarar var. Bir süre sonra Mars yeniden ileri harekete başladığında bu süreçte yaptıklarınızın ve sabrınızın karşılığını fazlasıyla alacaksınız, bunu aklınızdan çıkartmayın.

Bu hafta içinde inatçı olacaksınız çünkü Kova enerjisi daha dik başlı olmanıza ve burnunuzun dikine gitmenize neden olacak. Bu inatçılığı yapacağınız üretimler ve hedefleriniz için kullanırsanız çok daha başarılı olabilirsiniz. Aynı zamanda sabırlı olmaya da çalışın. Çünkü her zaman için bir hedef konduğunda Kova enerjisi o hedef elde edilinceye kadar sabretmesini bilir.

Mars’ın Kova burcunda geri hareketi aslında tüm olumsuzluklara rağmen burçları güçlendirecek, kriz ortamından çıkıp nasıl ödüllendirileceklerini gösterecek ve sınırları zorlayacak bir gezegensel hareket. Bunu en iyi şekilde atlatmak da yine sizin elinizde…