Lilith Asteroidi Kova Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta içinde Lilith asteroidi Kova burcuna geçiş yapıyor ve hayatımızı etkisi altına alıyor. Peki, Lilith asteroidinin Kova burcuna geçmesi bize neler getirecek?

Lilith asteroidinin Kova burcuna geçmesi ile birlikte hayatımıza özgürlük enerjisi geliyor diyebiliriz. Artık hiç kimsenin bizim için ne düşündüğünü ve ne istediğini önemsemeyecek, tam tersi sadece kendi hedeflerimiz, duygularımız, düşüncelerimiz doğrultusunda hareket etmeye başlayacağız.

Önümüzdeki günlerde hayatımızda Kova enerjisinin artmasıyla aynı zamanda biraz daha öfkeli ve asi de olabiliriz. Hiçbir şeyi ve kimseyi umursamadan canımız ne isterse onu yapacağız ama yine de mantıklı ve biraz da makul adımlar atmaya dikkat etmemiz kendimiz için çok daha iyi olacaktır.

Bu süreçte sağlığımıza da yeteri kadar dikkat etmememiz olası. Bu nedenle küçük çaplı ama can sıkıcı sağlık sorunlarına karşı dikkatli olmamız gerekiyor. Özellikle de nezle, üşütme, mide sorunları, alerjiler ve halsizliğe karşı biraz daha özenli olmalı, kendimize bakmazsak hayattan tat alamayacağımızı unutmamalıyız.

Lilith’in Kova burcuna geçmesi tüm burçlardaki farkındalık duygusunun azalmasına tam tersi eğlenme arzusunun artmasına neden olacak. Bu yüzden önümüzdeki günlerde önemli kararlar almamalısınız. Eğer alacağınız temel kararlar varsa, hayatınızda değişiklik yapmayı düşünüyorsanız ya da işe ile eğitim konularında bir adım atacaksanız birkaç gün beklemenizde yarar olabilir.

Bu hafta içinde kontrollü olmanız sizin için daha yararlı olacak, bunu unutmayın. Lilith’in Kova burcuna geçmesi ile enerjiniz de artacak. Bu enerjiyi eğlenmek, öylesine dolaşmak ya da size zarar verecek şeyler için kullanmayın. Bir şeyler üretmeye çalışın. Kendinizi işe ya da eğitiminizle ilgili konulara verin. Odaklanma sorunları yaşarsanız gelecek planlarınızı düşünün.

Bu hafta içinde aynı zamanda yeni tanıştığınız kişilere aşık olduğunuzu ya da onlarla dost olacağınızı düşünmeniz de mümkün. Bu tür yanılgılara neden olabilecek bir gezegensel enerjinin etkisi altındasınız. Bunu aklınızda bulundurmalısınız. Güvenmediğiniz kişilerle arkadaşlık yapmak size ve hayatınızdaki insanlara zarar verebilir.

Lilith asteroidi karanlık enerjinin açığa çıkmasına neden olduğu için “Kara Ay” olarak da bilinir. Kara Ay olarak bilinen Lilith’in enerjisi tüm burçları etkisi altına aldığında bundan kaçış olmayacak. Ancak bunun aynı zamanda da hepimiz için bir sınav olduğunu unutmamalısınız. Hata yapabilirsiniz ama bu hatanın çözümünü bulmanız ve onu bir daha tekrarlamamanız gerekir. Yaptığınız  hatalardan ders almayı unutmayın.

Bu sınavı atlatmak için kendinize inanın. Konuşmaya ihtiyacınız varsa sevdiklerinizle ve güvendiğiniz kişilerle konuşun. Sağlığınızı ihmal etmeyin. Gelecek planlarınızı boşlamayın ve sınavın sonunda her zaman için bir ödül ya da pişmanlıklar olacağını unutmayın…