Koç Döneminin Başlangıcı

Güneş’in Koç burcuna geçmesi ile Koç dönemi başladı. Peki hayatımızdaki Koç enerjisinin artışından burçlar nasıl etkilenecek?

 

Koç: İsteklerinizin yükseldiği bir dönemdesiniz. Yaşam enerjiniz yükseliyor ve isteklerinizi farklı bir biçimde ortaya koyabilirsiniz. Fakat bu süreç içinde karşılaştığınız sürprizler bakış açınızı değiştirebilir ve hayatınızın her alanında düşünceleriniz değişebilir.

 

Boğa: İçinde bulunduğunuz koşulları değiştirmek için kuvvetli arzular duyabilirsiniz, ancak isteklerinizi gerçekleştirmek için sabırlı olmanız gerekiyor. Bu arada olaylara bakış açınız değişecek ve bununla birlikte istekleriniz de değişebilir.

 

İkizler: Şu anda biraz karmaşık durumda olan planlarınız tekrar düzenleyebilmek için güvendiğiniz bir kişinin tavsiyesine kulak verin. Yıldızlar seçimlerinizi destekliyor. Sizi destekleyen kişileri küçümsemeyin ve onlara teşekkür edin.

 

Yengeç: Büyük bir heyecanla isteklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçeceksiniz. Fakat düşüncelerin derinliklerinden çıkmak pek kolay olmayabilir. Geçmişinizi gözden geçirebilirsiniz ve çocukluk günlerinizi hatırlayabilirsiniz.

 

Aslan: Bazı alışkanlıklarınızı değiştirmeniz gerektiğini düşüneceksiniz ve kendinizi disiplin altına alacaksınız. Bazı gelişmeler sizi memnun edecek fakat zorluklar ile başa çıkmak pek kolay olmayabilir. Kendinize inanmalı ve güvenmelisiniz.

 

Başak: Dikkatli olun ve odaklanın ki size sunulan fırsatları kaçırmayın. Yıldızlar sabırlı olmanızı tavsiye ediyor. Kendi işinizde çalışıyorsanız aceleci davranmamaya ve sabırsızlanmamaya çalışmalısınız. İşler dikkatle sonuçlandırılmalı.

 

Terazi: İsteklerinizi gerçekleştirmeyi çok arzu edecek, hemen harekete geçmek isteyeceksiniz. Fakat düşünerek davranacaksınız böylece olayların gelişmesini bekleyebilirsiniz. Bu arada duyacaklarınız veya karşılaştığınız olaylar sizi harekete geçirebilir.

 

Akrep: Projelerinizi gerçekleştirmek için çeşitli araştırmalar yapabilirsiniz ve arkadaşlarınız ile haberleşebilirsiniz. Katılacağınız davetlerde ilginç kişiler ile tanışabilirsiniz ve yeni bilgiler ile karşılaşabilirsiniz. Sosyalleşme isteğiniz de artacak.

 

Yay: Hiç kimsenin gözünüzü korkutmasına izin vermeyeceksiniz. Sizden faydalanan birine karşı yapıcı bir tavra sahip olacaksınız. Sevdiklerinizin son zamanlardaki davranışlarının ardındaki motive edici etkenleri analiz edebilecek ve buna sevineceksiniz.

 

Oğlak: Ufak kârlar elde edebilir, yeni bağlantı ve işbirlikleri için mükemmel fırsatlar bulabilirsiniz. Eğer bir çalışansanız aydınlanacaksınız; istediğiniz terfi gerçekleşebilir. Yeni görevler daha fazla çaba gerektirecek. Çalışmaya devam edin.

 

Kova: Gördüğünüz rüyaları önemseyin ve anlamaya çalışın. İdealleriniz değişebilir ve dikkatinizi kendinize yöneltebilirsiniz. Sağlığınıza özen gösterin ve sevdiğiniz konular ile ilgilenin. Özellikle sanatsal faaliyetlere yönelik çalışmalar keyfinizi yerine getirecek.

 

Balık: Saygı duyduğunuz kişilerin davranışlarından etkilenebilirsiniz ve böylece olaylara daha iyimser açıdan bakabilirsiniz. Saygın çevreler ve önemsediğiniz büyükleriniz sizi destekliyor. Hoş fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz. İyi değerlendirin.