Koç Burcunda Mars ile Uranüs Karşılaşması

Bu hafta içinde Mars ile Uranüs Koç burcunda karşılaşıyor. Peki enerjimizi yükselten bu etkili gezegensel karşılaşma burçlara neler getirecek?

 

Koç: Yeni atılımlarda bulunmak için harekete geçebilirsiniz. Olaylar sizi heyecanlandıracak ve sürpriz fırsatlar karşınıza çıkacak. Daha doğrusu siz karşılaştığınız kişileri fırsat olarak algılayabilirsiniz. Aslında kendinizi keşfedeceğiniz ve davranışlarınızı değiştirmenize yardımcı olacak kişiler ile karşılaşabilirsiniz.

 

Boğa: Duygularınız ve düşünceleriniz derinleşebilir ve bazı korkularınız uyanmış olabilir. Ancak düşüncelerinizi kendinize saklayacaksınız ve yapmanız gereken pratik işlere odaklanacaksınız. Dikkatli ve kararlı tavırlarınız ile hem yakınlarınızı, hem de çevrenizde bulunan önemli kişileri etkileyeceksiniz. Bunu iyi değerlendirin.

 

İkizler: Karışıklıklar ve sorunlar ile başa çıkmanıza yardımcı olacak kişiler ile karşılaşabilirsiniz. Eski arkadaşlarınız ile karşılaşacaksınız ve uzaklarda yaşayan yakınlarınız ile haberleşeceksiniz. İlginç gelişmeler ile karşılaşacağınız bir dönemdesiniz. Bazı sorunlar olsa bile sürprizler sizi heyecanlandıracak ve çözümler bulacaksınız.

 

Yengeç: İlginç gelişmeler olabilir ve isteklerinizi gözden geçirebilirsiniz. Bu arada derinden etkileyici ve değiştirici durumların meydana geldiği bir dönemdesiniz ancak kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Olaylara bakış açınızı değiştirecek kişiler ile karşılaşabilirsiniz ve isteklerinizi gerçekleştirmek için stratejinizi değiştirebilirsiniz.

 

Aslan: Duygularınızın yoğun olacağı bir süreç ve karşılaştığınız olaylar bilinçaltınızı uyandırabilir. Anneniz, eviniz ve istekleriniz ile ilgili en derin arzularınız uyanabilir. Duygularınızı denetlemek için gayret göstermeniz gerekiyor. Yaratıcı çalışmalar yapabilirsiniz ve kendinizi daha güçlü hissedebilirsiniz.

 

Başak: Dikkatinizi sevdiğiniz konulara yönelteceksiniz ve ilişkilerinizi gözden geçireceksiniz. İyimser ve etkileyici dostlarınızın yardımını alabilirsiniz ve olaylara daha iyimser bir açıdan bakabilirsiniz. Özellikle kafanızı karıştırmış olan sorunları çözümlemek için dostlarınızın ve sevdiğinizin desteğini isteyebilirsiniz.

 

Terazi: Gerilim ve sabırsızlık hissettiğiniz bir dönemdesiniz. Ancak bu günlerde kendinizi zorlamak yerine meydana gelen olayları ve isteklerinizi gözden geçirebilirsiniz. Aslında eski isteklerinizin değişmeye başladığını hissedeceksiniz ve dikkatinizi yapmanız gereken işlere odaklayacaksınız. Dönüşüm kapıda.

 

Akrep: Heyecanlı ve duygusal bir tavır içine girebilirsiniz. Ancak sevdiklerinizin ilgisi ve desteği ile duygularınızı denetlemeyi başaracaksınız. Dikkatinizi dağıtan durumlar olabilir ve bazı karışıklıkları çözmeniz gerekebilir. Özellikle dikkat gerektiren konulara yönelik çalışmalar yaparken tedbirli olmanız gerekiyor.

 

Yay: Kendinizi daha iyi hissedeceksiniz ve daha önce ihmal edilmiş işlerinizi yapmak için harekete geçeceksiniz. Eviniz veya iş yeriniz ile ilgili bazı karışıklıkları çözümlemek için çeşitli araştırmalar yapabilirsiniz. Ayrıca evraklar ve dosyalarınızı düzenleyebilir, eşyaların yerlerini değiştirebilirsiniz. Şansınız açılıyor.

 

Oğlak: İsteklerinizin arttığı bir dönemdesiniz ve büyük beklentiler içine girebilirsiniz. Ancak sabırlı olmanız gerekiyor. Kendinizi ve özellikle güçlü kişileri zorlamaktan kaçının. Güç mücadelesi yapmasanız iyi olacak. Biraz daha makul davranmak için gayret göstermelisiniz.

Sevdikleriniz sizi destekliyor ve moralinizi yükseltiyor.

 

Kova: Düşüncelerinizin derinleştiği bir dönemdesiniz ve bugün karşılaştığınız olaylar eski fikirlerinizi ve projelerinizi hatırlatabilir. Evraklar, faturalar ve küçük ev aletleri ile ilgili karışıklıklar olabilir ve unutulmuş belgeler ortaya çıkabilir. Dikkat gerektiren işler yaparken tedbirli olmanız gereken bir dönemdesiniz.

 

Balık: İstekleriniz ile ilgili derin düşüncelerden sıyrılacaksınız ve dikkatinizi yapmanız gereken işlere odaklayacaksınız. Özellikle ertelediğiniz ve çeşitli nedenler ile ihmal ettiğiniz işleri yapmak için gayret göstermeniz gerekiyor. Güçlü ve saygın çevreler sizi destekleyecekler, harekete geçmeniz gerekiyor.