Kızılderili Astroloji Sistemine Göre Burcunuzu Öğrenin

Burçlar her dönemde her toplum için önemli olmuştur ve buna göre de farklı burç grupları ile karşılaşmak mümkün. Kızılderililer ’in benimsediği astroloji sistemine göre burcunuzun ne olduğunu hiç merak ettiniz mi? İşte cevaplar…

(22 Aralık – 19 Ocak) Yabankazı: Yardımseverliği ve lider ruhlu oluşu ile dikkat çekerler. Hata yapmamak için çok çalışırken, arkadaş canlısıdırlar. Günlük yaşamlarında ise düzene çok önem verirler.

(20 Ocak – 18 Şubat) Susamuru: Sevimli olarak tanımlanan kişilerdir. İnsanlar ile iletişim halinde olmayı, sosyal olmayı severler. Sizin için güvenilir birer dost olacaklardır.

(19 Şubat – 20 Mart) Puma: Yalnızlık duygusunu severken, ailesine de düşkün olan kişilerdir. Biraz anlaşılması zor ve gizemli bir yanları vardır. Onların içindeki romantiği keşfetmelisiniz. 15-11-16

(21 Mart – 19 Nisan) Aladoğan: Bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjileri vardır. Kolayca dikkati dağılabilen kişilerdir ve kızdıklarında son derece tehlikeli olabilirler.

(20 Nisan – 20 Mayıs) Kunduz: Ağırbaşlı, planlı ve düzeli kişilerden söz ediyoruz. Sakin ve el becerisi yüksek kişilerdir ve de evliliği önemseyip ailesine bağlı olurlar.

(21 Mayıs – 20 Haziran) Geyik: Uyanık ve zeki kişilerdir. Hareketliliği sever, sanata değer verirler. Konuşkan yapıları ile keyifli ortamlar yaratırlar.

(21 Haziran – 22 Temmuz) Ağaçkakan: Ailesine ve arkadaşlarına bağlıdır. Sevmeyi de sevilmeyi de hayatlarının merkezine koyarlar. Harika birer dost olurlar. Biraz hırslı olmalarının yanında, milliyetçilik duyguları gelişmiştir.

(23 Temmuz – 22 Ağustos) Mersinbalığı: Gösterişten, lüksten hoşlanırlar. Bağımsızdırlar, özgürlükleri onlar için çok önemlidir. Cesur oldukları kadar olaylar ya da insanlar üzerinde hâkimiyet kurmaktan hoşlanırlar.

(23 Ağustos – 22 Eylül) Bozayı: Mantıklı hareket eden ve adalete çok önem veren kişilerdir. Haksızlığa gelemezler. Bir Bozayı ’nın düşmanınız olmasını istemezsiniz. Sorun çözücü yanı ise oldukça dikkat çekicidir.

(23 Eylül – 23 Ekim) Karga: Yardımsever ve küçük şeylerden mutlu olan bir yanları vardır. Fiziksel güzellikleri gibi evlerinin güzelliğine de önem verir, dekorasyondan keyif alırlar. Fedakâr birer anne baba olacaklardır.

(24 Ekim – 21 Kasım) Yılan: Son derece enerjik olan burç üyeleri, iyileştirici doğal bir etki uyandırırlar. Soğukkanlı, gizemli ve ketum bir duruşa sahiptirler. Her ne işle uğraşıyorlarsa o işte başarılı olurlar.

(22 Kasım – 21 Aralık) Wapiti: Yaşamları boyunca bıçak sırtında yürüyen bu kişiler, sağlam içgüdülere sahip olurlar. Yumuşak fakat güçlü bir yapıya sahip olurlar. Erken olgunlaşır ve yükseklere tırmanmayı başarabilirler.