Kardinal T Karesi ve Burçlara Etkileri

Bu hafta içinde Koç burcunda geri hareket eden Uranüs ile Oğlak burcundaki Vesta asteroidi arasında 29 derecelik bir karşılaşma yaşanacak. Peki, Kardinal T Karesini oluşturan Uranüs ile Vesta karşılaşması bize neler getirecek?

Öncelikle Uranüs’ün Vesta ile karşılaşmasının en önemli etkisi hayatımızda öğreneceğimiz yeni bilgilerle birlikte bazı ilişkilerimizin, işimizin ya da belli konuların çatırdamaya başlaması olacak. Şimdiye kadar kesin gözüyle baktığınız bazı konuların aslında hiç de öyle olmadığını anlayacak ve kendinizi kandırılmış hissedebilirsiniz.

Uranüs Vesta karşılaşmasının bir diğer etkisi de özellikle Uranüs’ün etkisiyle bazı gerçeklerin biranda belirsizleşmesi ve netliğini kaybetmesi olacak. Bunun arından ne yazık ki temel gerçeklerin ayaklarımızın altından kayıp gitmesiyle başımız dönmeye başlayacak. Nereye tutunmamız gerektiğini bilemeyeceğiz.

Bu noktada da ise Vesta devreye girecek ve Vesta’nın bizi yeni ilişkilere sürüklediğini fark edebiliriz. Kısa süre sonra tüm gerçeklerin ayaklarımızın altında kaymasıyla hayatımızda kesin olan şeylere çok daha sıkı sarılacağız ve belki işimizde, belki de hayatımızda gerçekliğini yitirmemiş diğer konularda atılımlar yaşayacağız.

Uranüs Vesta karşılaşması aynı zamanda da Kardinal T karesinin oluşmasına neden olacak. Kardinal T karesinin ne olduğunu açıklamak gerekirse öncelikle Kardinal burçların ne olduğundan başlamak gerekir. Kardinal burçlar kimliğimizi ve hayatımızda değişmeyen gerçekleri etkileyen burçlardır ve Oğlak ve Koç burçları da Kardinal burçlardan ikisidir.

Bu yüzden Uranüs Vesta karşılaşması Oğlak ile Koç burçlarında gerçekleştiği için sarsılmaz olanı sarsma ve hayatımızda aslında neyin gerçek neyin hayal olduğunu bize gösterme gücüne de sahip. Uranüs ile Vesta karşılaşmasının yani Kardinal T karesinin oluştuğu dönemlerde değişim başlar. Ancak bu değişim değişmez olanın değişimi olduğundan hayatımızdaki temel taşların yerinden oynamasına ve yepyeni taşların temellere yerleşerek bizi değiştirmesine neden olur.

Kardinal T karesinin hayatımızı etkisi altına almasıyla birlikte belki de uzun süredir hayatımızda belirsiz olan konuların netleştiğini net sandığımız konuların da çok belirsiz olduğunu fark edeceğiz. Kardinal T karesi döneminin doğru değerlendirilmesi ile geleceğe olan bakışımızı netleştirebilir ve ileriye dönük bir yol çizebiliriz. Yol haritasını çizmek için kalemi elinize aldığınızda Vesta ile Uranüs size yol gösterecek, hiç merak etmeyin.