Kanlı Ay Tutulması ve Burçlara Etkileri

27 Temmuz Cuma’yı Cumartesi’ye bağlayan gece Kova burcunda 4 derecelik bir Tam Ay Tutulması gerçekleşti. Peki, 21. yüzyılın en uzun Ay Tutulması burçları nasıl etkileyecek?

 

Koç: Kanlı Ay Tutulması ile birlikte aklınızdaki her türlü soru işareti çözülecek ve zihniniz netleşecek. İlişkisi olan Koçların ilişkilerinde sorunlar son bulurken ilişkisi olmayanlar ise hayatlarının aşkı ile tanışabilir. Ailevi ve manevi konularda da güzel günler sizi bekliyor.

 

Boğa: Kanlı Ay Tutulması ile birlikte ev ve aile konularında olumlu bir sürece giriyorsunuz. Canınızı sıkan durumlar ortaya çıktığında içinize kapanmak yerine etrafınızdakilerle paylaşmalısınız. Ayağınızı yere sağlam basarsanız istediğiniz her şeyi elde edeceksiniz.

 

İkizler: Kanlı Ay Tutulması ile birlikte önümüzdeki önemde hayatınıza tadilat, tamirat, yenileme işleri veya kısa seyahatler girebilir. Hem iletişim trafiğiniz hem de iletişim gücünüz yüksek olacak. Etrafınızdaki kişilere kırıcı davranışlarda bulunmamaya özen gösterin yeter.

 

Yengeç: Kanlı Ay Tutulması ile birlikte maddi gelirlerinize odaklanacaksınız. Hayatınızda önemli kararların alınacağı ve değişimlerin yaşanacağı bir süreçtesiniz. Gelir gider dengenizle ilgili biraz daha dikkatli düşünmeli ve alacağınız kararları büyüklerinize de danışmalısınız.

 

Aslan: Kanlı Ay Tutulması ile birlikte hem sosyal ilişkileriniz hem de maddi anlamdaki konular hayatınızın önemli gündem maddeleri haline gelecek. Bu süreçte iç sesinize kulak vermeniz gerekiyor çünkü iç sesiniz size doğru yolu gösterecek. Sağlık sorunlarına da dikkat edin.

 

Başak: Kanlı Ay Tutulması ile birlikte sağlık konusunda daha dikkatli olmalısınız. Spor kazalarına ya da gıda zehirlenmelerine karşı tedbir alın. Eğer sırlarınız ya da sırları olan tanıdıklarınız varsa tüm sırlar ortaya çıkacak. Hazır olun. Kendinizi korumak için kabuğunuza çekilebilirsiniz.

 

Terazi: Kanlı Ay Tutulması ile birlikte sosyal hayatınız ve çevreniz çok daha önemli hale gelecek. İletişim konusunda hassas bir sürece giriyorsunuz. Sevdikleriniz ve yüzeysel arkadaşlıklarınız arasında seçimler yapabilirsiniz. Kariyer ve eğitim konularında ise çok şanslı olacaksınız.

 

Akrep: Kanlı Ay Tutulması ile birlikte kariyer veya eğitim konularında yapmanız gereken planlamalar varsa bunları halledeceksiniz. Bazı Akrepler için işlerinden ayrılıp yeni başlangıçlar yapmaları söz konusu olabilir. Biraz hareket ve cesarete ihtiyacınız var. Kendinize güvenin.

 

Yay: Kanlı Ay Tutulması ile birlikte hayatınıza yön vereceğiniz, ilerleyeceğiniz ve tecrübe kazanacağınız çok önemli günler sizi bekliyor. Eğitim ve kariyer konularında karar almanız gerekebilir. Ayrıca uzun süredir canınızı sıkan sorunları birer birer çözüme kavuşturacaksınız.

 

Oğlak: Kanlı Ay Tutulması ile birlikte hayatınızda beklenmedik şeylerle karşılaşacaksınız. Sağlığınızla ile ilgili gelişmeler söz konusu olabilir. Sürprizler sizi biraz yıpratsa da bu duruma karşı hazırlıklı olursanız maddi anlamda yaşayacağınız olumlu gelişmeler sizi mutlu edecek.

 

Kova: Kanlı Ay Tutulması ile birlikte aşk hayatınızda sorunlar varsa çözüm bulacaksınız. İlişkiniz yoksa yıldırım aşkına tutulabilirsiniz. Evlilik veya çocuk sahibi olmak gibi kararlar almanız olası. Maddi konularla ilgili de yeni, olumlu gelişmeler olacak. Sadece gözü açık olun yeter.

 

Balık: Kanlı Ay Tutulması ile birlikte siz de sağlığınızla ilgili konularda çok daha fazla dikkatli olmanız gereken bir sürece giriyorsunuz. Sağlık sorunlarınızı aşmak için önce sorunun kaynağına inmelisiniz. İş ve eğitim hayatınız yoğun olacak. Yeni kararlar almanız gerekebilir.