Jüpiter Akrep Burcunda Gerilemeye Başlıyor

Bu hafta sonunda Jüpiter Akrep burcunda gerilemeye başlıyor. Peki, Jüpiter’in Akrep burcunda gerilemesi burçları nasıl etkileyecek?

 

Koç: Jüpiter gerilemesi nedeniyle hayatınızın bir alanında büyük bir yoğunluk yaşayacağınızı söylemek mümkün. Ailevi konular öne çıkarak diğer her şeyi bastırabilir ya da kariyerinizdeki bir olay nedeniyle sürekli bunu düşünebilirsiniz.

 

Boğa: Jüpiter gerilemesinde uzun süredir aklınıza bile getirmeye çekindiğiniz sorunlar ortaya çıkacak ve kısa sürede de çözüme kavuşacak. Bunun ardından hissedeceğiniz rahatlama ile çok daha başarılı olabileceksiniz.

 

İkizler: Jüpiter gerilemesinde cesaret edemediklerinize cesaret edeceksiniz. Açılmak ya da konuşmak istedikleriniz varsa bunun için en uygun zaman gelmiş bulunuyor. Adım atamadığını bir şeyler varsa da atacaksınız.

 

Yengeç: Jüpiter gerilemesinde hayatınızın belli konularında duraklamalar yaşarken diğer konularında ise işler hızla akacak. Bu süreç içinde yavaş ilerleyen şeylerle ilgili bunları kendinize dert etmemeniz en iyi olacaktır.

 

Aslan: Jüpiter gerilemesinde aklınızda hayatınızla ilgili sorular gelecek. Gerçekten istediklerinizi yaşayıp yaşamadığınızı ve hayallerinizi ne yönde geliştirmek istediğinizi kendinize soracaksınız. Cevapları yakında alacaksınız.

 

Başak: Jüpiter gerilemesinde çok daha canlı ve enerjik hissedeceksiniz. Kendinizi daha iyi hissedeceğiniz bu süreci tamamlayamadığınız işler, üretim yapmak ve halletmek istediğiniz konular için kullanmanız iyi olacaktır.

 

Terazi: Jüpiter gerilemesinde gerçeklere ulaşmak en büyük hedefiniz olacak. Soru işaretlerinin yanıtlarını bulmak için canla başla çalışırken sürekli zihniniz bu konularla meşgul olabilir. Ama bu soru işaretlerinden kurtulmalısınız.

 

Akrep: Jüpiter gerilemesi sizin burcunuzda gerçekleşeceği için bu gerilemeden en çok etkilenecek kişi de sizsiniz. Aklınız karışabilir. Daha çok spor yaparak enerjinizi atmaya çalışabilirsiniz. Yaratıcılık enerjiniz de çok artacak.  

 

Yay: Jüpiter gerilemesinde kendinizi umursamaz hissedebilir ve aslında umursadığınız, önem verdiğiniz konuları göz ardı etmeye çalışabilirsiniz. Ancak sorunlardan ve zorluklardan kaçmak hayatınızı bir keşmekeş yapabilir, dikkatli olun.

 

Oğlak: Jüpiter gerilemesinde geçmişten bu yana özlemini çektiklerinizi elde etmeye karar vereceksiniz. Artık zaman içinde kaybettiklerinizi geri alma zamanı. Ayrıca elde etmek istediğiniz her şeye de sahip olmanıza az kaldı.

 

Kova: Jüpiter gerilemesinde ölüm, doğum, evlilik gibi hayatın temel konuları üzerine daha çok düşünmeye başlayacaksınız. Hayatınızla ilgili ciddi kararlar almaya hazırsınız. Büyük değişiklikler ve güzel günler sizi bekliyor.

 

Balık: Jüpiter gerilemesi size iyi gelecek. Bir süre işler gezegensel olaylar nedeniyle sizin için ters gidiyordu ve her şey üst üste geliyordu ama bu süreçte tam tersi sorunlar teker teker çözülecek. Sadece sabırlı olmalısınız.