İkizler Döneminin Başlangıcı

Bu hafta sonunda Güneş’in İkizler burcuna geçmesi ile İkizler dönemi başlıyor. Peki, İkizler dönemi burçları nasıl etkileyecek?

 

Koç: İkizler döneminde gezegensel enerjilerin etkisiyle uzun süredir beklediğiniz ilham duygusunu hissedecek, üretmeye açık olacaksınız ancak kendinizi fazla yormamalısınız. Hem aklınızı hem de bedeninizi yeterince dinlendirdiğinizden emin. Yoğun günler sizi bekliyor.

 

Boğa: İkizler döneminde arkadaşlarınızdan, aile üyelerinizden ya da sevdiklerinizden biri yanlış bir şey yapıyorsa belki sesinizi çıkartmamak daha kolay olabilir ama siz bunun yerine onunla konuşmayı seçmelisiniz. İlk başta belki tepki gösterebilir ama sonunda o da kabul edecek.

 

İkizler: İkizler dönemi en çok burcunuzu etkileyecek, bu dönemde etrafınızdaki kişilerin bakışları ya da düşünceleri sizi rahatsız ediyorsa onlardan uzaklaşın. Biraz daha cesur olur, daha fazla risk almaya başlarsanız her şeyin yoluna gireceğinden de emin olabilirsiniz.

 

Yengeç: İkizler döneminde geçmiş günleri düşünebilir ve geçmişteki davranış şeklinizin, hayata bakışınızın çok daha iyi olduğunu hatırlayıp hüzünlenebilirsiniz. Ama hiç bir zaman geç kalmış sayılmazsınız, bugünle ilgili sorunlar varsa geçmişe sığınmayın. Değişmek için uğraşın.

 

Aslan: İkizler döneminde özellikle ikili ilişkiler ve ortaklık ilişkileri gibi konular gündeminizi sık sık meşgul edecek. Başarılı olmanız için takım çalışması konusunda başarılı olmanız gerekiyor olabilir. Etrafınızdaki insanlardan yardım istemekten, onlarla birlikte çalışmaktan çekinmeyin.

 

Başak: İkizler döneminde etrafınızda sizden hoşlanmayan, size karşı kötü davranan hatta bunu düşmanlık seviyesine kadar ilerleten kişiler varsa onlarla başa çıkmaya çalışmalısınız. Siz bu konuda herkesten daha başarılı olabilecek potansiyele sahipsiniz. Cesur olun ve savaşın.

 

Terazi: İkizler döneminde etrafınızdaki negatif insanların, negatif düşüncelerin ve negatif duyguların aksine siz mutlu düşüncelere, güzel enerjilere odaklanmaya çalışmalısınız. Kimsenin sizin enerjinizi düşürmesine izin vermeyin. Birileri size kötü enerji veriyorsa oradan uzaklaşın.

 

Akrep: İkizler döneminde alacağınız önemli kararlar için öncesinde biraz düşünmeli ve acele etmemeye özen göstermelisiniz. Yaşayacaklarınız etrafınızdaki insanlar ve kendi hayatınız hakkında fikirlerinizin değişmesine de neden olabilir. Artık detaylar yerine büyük resme bakın.

 

Yay: İkizler döneminde kontrol edemedikleriniz için endişelenmeyi artık bırakmanızın zamanı geldi. Olacakların ve olmayanların bir yerden sonra kader olduğunu, her şeyin istediğiniz gibi olmayacağını hatırlayın. Hayatı akışına bırakın. Çünkü her şeyi kontrol etmeniz imkansız.

 

Oğlak: İkizler döneminde etrafınızdaki kişiler sizi daha fazla eleştirmeye başlayabilirler ancak bunun nedeni sizin kötüye değil tam tersi iyiye gitmenizden kaynaklanıyor. Başarılı oldukça sizi eleştirenler artacaktır, bunu fazla düşünmeyin. Siz hayalleriniz için çalışmaya devam edin.

 

Kova: İkizler döneminde enerjiniz biraz düşebilir ama diğer insanlarla karşılaştırdığınızda yine de etrafınızdaki kişilere göre en yüksek enerjili kişinin siz olduğunuzu fark edeceksiniz. Biraz dinlenmek istiyorsanız her şeye koşturmayı bırakın, sadece sizin için önemli olanlarla ilgilenin.

 

Balık: İkizler döneminde duygularınızı açıklamaya kelimeler yetmeyebilir. Duygularınızı oldukça yoğun bir şekilde yaşayacak, düşüncelerinizi açıklamakta zorlanacaksınız. İletişim yeteneğiniz güçlenirken daha fazla sosyalleşeceksiniz. Yorulursanız mutlaka kafanızı dinleyin.