İkizler Burcunda Yeni Ay

3 Haziran öğlen saat 13:00’da İkizler burcunda Yeni Ay gerçekleşecek. Peki, İkizler burcunda Yeni Ay bize neler getirecek?

Hepimizin bildiği üzere genel anlamda Yeni Ay dönemleri yeni başlangıçları, açılacak tertemiz bir sayfayı ve değişim gücünü temsil eder. Gezegensel enerjiler ne olursa olsun Yeni Ay dönemleri her zaman yeni başlangıçları, değişim, dönüşümü, seçenekleri de beraberinde getirir ancak tabi ki bu Yeni Ay’a Merkür, Neptün ve Venüs gibi etki edecek diğer gezegensel enerjiler de olduğundan biraz daha farklı şeyler yaşayacağız.

İkizler burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay burçların iletişiminin artmasına ve yoğun bir sürecin başlangıcına işaret ediyor. İkizler burcunda Yeni Ay’ın aynı zamanda Ramazan Bayramı ile birlikte başlayacak olması da aslında çok önemli diyebiliriz çünkü bu bayram hepimiz için öncekilerden daha yoğun geçecek.

Bu dönemde kimsenin çok fazla ve farklı konularda konuşarak sizi etkisi altına almasına izin vermeyin. Bildiğiniz doğrulardan şaşmamanız ve kafanızı karıştırmamanız çok önemli çünkü Yeni Ay İkizler burcunda gerçekleştiği için kararsızlıklara ve karşımıza farklı seçenekler çıktığında yanlış olanı seçmeye meyilli olabiliriz. İçimizdeki sesi susturmamamız çok önemli.

Bunun dışında önümüzdeki günlerce ekonomik konularda da dikkatli olmalıyız çünkü bu konuda dalgalanmalar yaşanabilir. Para harcama konusunda da aşırıya kaçmamakta ve biraz daha tasarruflu olmakta yarar var. Alınacak ani kararlar ve tüketimin artması, kontrolsüz tepkiler gibi konular bu İkizler Yeni Ayının en kritik konuları diyebiliriz.

İkizler burcunda Yeni Ay aynı zamanda sosyal olarak daha aktif olmamızı da sağlayacak. Farklı aktiviteler yapmak, gezmek, dolaşmak ve eğlenmek isteyebiliriz. Bu konularda da aşırıya kaçmamak çok önemli. Ayrıca kendi düşüncelerimize çok fazla önem vermemiz de olası. Bu da büyük tartışmalara girmeyi kolaylaştıracak, biraz daha sakin büyük bir önem taşıyor yoksa birilerinin kalbi kırılabilir.

Ramazan Bayram tatili boyunca İkizler Burcunda Yeni Ay’ın etkisi altında olacağız ancak yine de bu etkiye tamamen kendimizi bırakmak yerine biraz daha içimize dönmemizde yarar var. Dinlenebilir, rahatlayabilir ve hayatımızı gözden geçirebiliriz. Ancak karar alma konusunda birkaç hafta beklemeliyiz. Bu tatilin tadını çıkartıp tatili de yoğunlukla geçirmemeliyiz.

İkizler burcunda Yeni Ay’a Merkür, Neptün ve Venüs’ün etki etmesi olayların daha da çetrefil hale gelmesine neden olacak. Bu yüzden önümüzdeki dönemin sloganı içimizdeki ses olmalı. İçinizdeki sesi duyar, kalbinizin ve mantığınızın söylediklerine güvenirseniz hiç sorun yaşamadan bu süreci de atlatırsınız, unutmayın!