Güneş Venüs Karşılaşması

9 Ocak Salı günü Güneş ile Venüs arasında 18 derecelik bir karşılaşma olacak. Peki, Güneş – Venüs karşılaşması bizi nasıl etkileyecek?

Öncelikle Güneş ile Venüs gezegenleri arasında karşılaşmada baskın burcun Oğlak olacağını ifade etmekte yarar var. Bu karşılaşma hayatımızdaki Oğlak enerjisinin yeniden tavan yapmasını sağlayacak ve bu karşılaşmanın gezegensel etkileri 25 Mart’ta Güneş ile Venüs Koç burcunda yeniden karşılaşana kadar devam edecek.

Güneş ile Venüs karşılaşmasının etkili olduğu süreyi ektiklerinizi biçeceğiniz zaman dilimi olarak kabul edebilirsiniz. Geçmişte, özellikle de yakın geçmişte yaptığınız her şeyin sonucunu bu dönemde alacaksınız. Artık belirsizlikler son buluyor. Güneş ışıkları hayatınızı aydınlatmak için geliyor.

Bu zaman diliminde istedikleriniz, hedefledikleriniz ya da sevdiklerinizi elde edip edemediğinizi anlayacaksınız. Bu noktada hedefine ulaşanların sevindikten sonra da bu hedefleri için çalışmaya devam etmesi gerekli. Tam tersi hedefine ulaşamayanların ise çalışmayı bırakmak yerine kendilerine yeni başlangıçlar, hedefler belirlemeleri önemli olacak.

Güneş – Venüs karşılaşmasında alacağınız sonuçlarda kuralların ve geleneklerin de etkin olduğunu görebilirsiniz. Eğer elde edemediklerinizin nedeni toplumsal tabular, ailenizin karşı çıkması ya da kanun ile kurallar gibi etkenlerse belki de elde etmek istediklerinize farklı yollardan yaklaşmanız gerekiyor olabilir, bu tür farklı bakış açılarını aklınıza getirmeye çalışırsanız sizin için daha yararlı olacaktır.

Bu dönemde hayatınıza önemli bir gücün girmesi de olası. Bu da kariyer hayatınızda patronunuz ile ilgili değişiklikler, eğitim hayatında alan değiştirme, aşık olma, evlilik ya da çocuk sahibi olma gibi kararların bir anda tüm gündeminizi sarsabileceği anlamına geliyor. Ancak gerçekten elde etmek istediklerinizi ne olursa olsun elde edeceğinizi unutmayın.

Güneş – Venüs karşılaşmasında baskın olan Oğlak enerjisi bizi hayallerimize daha sıkı bağlanmaya, daha çok çalışmaya ve disiplinli bir şekilde ilerlemeye çağıracak. Yukarıda da bahsettiğimiz bir sonraki Güneş – Venüs karşılaşmasına kadar oldukça uzun bir süre var. Bu süreyi doğru şekilde değerlendirmek istiyorsanız:

Bu süreci alım satım işleri, yeni başlangıçlar, sorumlulukların yerine getirilmesi, yılmadan ve yorulmadan çalışmak gibi konularla doldurabilirsiniz. Oğlak enerjisi nedeniyle duygularınızı daha fazla bastıracağınızı ve ifade etmede zorlanacağınızı da unutmayın. Bu yüzden bu süreçte sosyal ilişkilerinizde küçük çaplı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Oğlak enerjisi bizi en çok hedeflerimiz konusunda destekleyeceği için 2018 yılının başında gerçekleşen bu gezegensel karşılaşma her burç için büyük önem taşıyor. Gelecek planlarınızı, yıllık hedeflerinizi ve istediğiniz diğer her şeyi belirmeye başlayın. Vakit kaybetmeyin!