Güneş Tutulması ve Etkileri

Gökyüzü yepyeni mesajlar ile yine hayatımıza yön veriyor. Güneş tutulmasının Aslan burcunda gerçekleşmesi yaşam enerjimizden, bakış açımıza kadar pek çok konuda değişikliğe işaret ediyor. Güneş tutulması ile vazgeçişler, karar verme, değişiklik girişimi, uzun zamandır ah keşke yapsam denen bir çok başlık gündeme taşınıyor. Değişim ve gelişim için doğru zaman!

Koç Burcu: Tutulmadan karlı çıkan, canı yanmayan, keyifli günlere adeta koşar adım ilerleyen burcun Koç olduğunu söylemeden edemeyeceğiz. Aşk, tatil, yeni kültürler keşfetme ve dahası Koç burcunun tutulmadan nasibini aldığı konuların başında geliyor. Aşkın yoğun ateşinde kavrulmak ile uğraşan Koç burçlarının gündemi öylesine kalpli öylesine renkli ki diğer konulara odaklanmakta güçlük çekecekleri aşikar. İmaj değişikliği, hayatınızdaki fazlalıklardan kurtulma düşüncesi de bu aralar hal ve hareketlerinizi etkiliyor.

Boğa Burcu: Boğa burcu için tutulma özellikle hane içindeki etkisi ile dikkat çekiyor. Yeni bir eve taşınma, mevcut ev içerisinde dekoratif değişiklikler yapma, uzun zamandır düşünülen fakat bir türlü hayata geçirilemeyen ev hayatındaki düzenin organize hale gelmesi gibi konular öncelik kazanıyor. Çalışan Boğa burçları için özellikle eve iş getirme ya da evden çalışma gibi eğilimler artabilir. Bu dönemde yakınlarınızdaki insanlardan uzaklaşma arzusu ve evde vakit geçirme isteği artıyor. Agresif yapınızdan uzaklaşıyor daha ılımlı bir tavra bürünüyorsunuz.

İkizler Burcu: Tutulma ile alıp başı gitme arzusunun tavan yaptığı bir sürece giriyorsunuz. Aniden gelişen, plansız seyahatler gündeminizi meşgul edebilir. Uzun zamandır görmediğiniz, bir türlü vakit ayıramadığınız ya da eş zamanlı uygunluk yakalayamadığınız dostlarınız ile bir araya gelebilir ve keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Gergin bir ruh haliniz olabilir ancak seyahat sonrasında daha pozitif bir yapıya sahip olabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Tutulmanın Yengeç burçları için en önemli etkisi maddi konuları gündeme taşıyor olacağı. Önümüzdeki 15 günlük süreç içerisinde kazançlar, terfi talepleri, gelir gider dengesi gibi maddi konular hem zihninizden hem de dilinizden düşmüyor. Tutulmanın etkisi ile yeni iş teklifleri, girişimler söz konusu olabilir. Dış görünüşünüz ile ilgili yapmak istediğiniz değişiklikleri de hayata geçirebilirsiniz.

Aslan Burcu: Aslan burcunda gerçekleşen güneş tutulması Aslan burçlarının kariyer hayatlarına etki ediyor. Yoğun çalışma temposu, yeni yatırımlar, mevcut işleri düzene sokma arzusu bir nebze yorgun düşmenize sebep olabilir. Fiziksel değişim planlarınızı da gündeminize taşıyabileceğiniz, değişiklik arzusu içerisine girebileceğiz 15 günlük bir süreç sizi bekliyor.

Başak Burcu: İlişkiler bazında güneş tutulmasından en yoğun etkilenen burçlardan biri Başak burcu. Başak burçları güneş tutulması sürecinde kimse ile iletişim kurmak istememe eğilimine girebilir, hatta yalnız kalmak için de çabalayabilirler. İlişkisi olan Başak burçları için zorlayıcı bir süreç olduğunu söylemeden olmaz. Eylül ayının sonuna kadar da sağlık sorunları gündeme gelebilir, burç sakinlerinin hijyen ve bakımdan uzaklaşmamalarını öneririz.

Terazi Burcu: Güneş tutulmasının Terazi burcundaki etkisi eğlence anlayışının ön plana çıkması ile baş gösteriyor. Terazi burçları yakın arkadaşları ya da yeni edinecekleri çevre ile partilere katılabilir, yazın kapanışını keyifli gerçekleştirebilir. Sosyalleşme adına hareketlenen hayatlarına ek olarak evi de ihmal etmiyorlar. Yeni ev aletleri ya da dekoratif değişiklikler gündeme gelebilir.

Akrep Burcu: Tutulma etkisi ile Akrep burçlarının gündem maddesi kariyer alanındaki değişikliklere işaret ediyor. Özellikle uzun zamandır beklenen fakat ümidin yitirildiği profesyonel alandaki gelişmeler adeta sürpriz niteliği taşıyor. Sosyal çevreniz içerisinde de popülariteniz artıyor, arkadaşlarınız ile olan iletişiminiz de güçleniyor.

Yay Burcu: Güneş tutulması etkisi ile Yay burçları yurt dışı bağlantıları ve seyahat planlarını ön sıralara alıyor. Aşk konusunda da olumlu gelişmelere tanıklık edecek Yay burçları, kariyer ve maddi konularda da sürpriz gelişmeler ile karşılaşabilir.

Oğlak Burcu: Güneş tutulmasının maddi konulardaki yoğun etkisini yaşayan bir diğer burç ise Oğlak burcu. İlişkilerde özgürlük ihtiyacı ön plana çıkan Oğlak burçları önümüzdeki 15 gün zorlu ilişki sınavlarına tabi kalabilir. Kırıcı olmamak, soğukkanlı tutum sergileme konusunda hassasiyet geliştirmelerini öneririz.

Kova Burcu: Güneş tutulması Kova burçlarını içe dönmeye davet ediyor. Ruhsal olarak yalnızlık algısına kapılabilir ve en yakınlarınız ile sürekli iletişim kurma eğilimi gösterebilirsiniz. Yakınlaşma arzunuz ilişkisi olanlar için olumlu olduğu kadar, ilişkisi olmayan Kova burçları için de yeni bir ilişkiye işaret ediyor.

Balık Burcu: Güneş tutulması hislerini dışa vurmayan Balık burçlarını daha bir iç dünyasına dönmeye zorluyor. Kişisel hayatında daha az diyalog kurma, daha az kendini ifade etme ve iç sesini dinleme eğilimi yaratıyor. Maddi konuların gündeme geleceği 15 günlük bir süreç sizi bekliyor.