Güneş Satürn Altıgeni

Bu hafta sonunda Akrep burcundaki Güneş ile Oğlak burcundaki Satürn arasında 4 derecelik bir altıgen açı oluşuyor. Peki, Güneş ile Satürn altıgeni hayatımızı nasıl etkileyecek?

Akrep burcundaki Güneş ile Oğlak burcundaki Satürn  arasında oluşacak altıgen açı hayatımızı etkisi altına aldığında hepimiz şimdiki zamana odaklanacağız diyebiliriz. Ani yakalamak ve anı yaşamak en önemli gündem maddeleri olacak.

Bu dönemde geçmişi ve geleceği bir kenara bırakacak ve anı yaşamaya başlayacağız. Yavaş yavaş şimdiki zamanda olanların bizi en çok etkileyenler olduğunun farkına varacağız. Sakin ve pozitif bir enerjinin etkisi altında olacağımız bu günlerde etrafımızdaki olumsuz enerjilerden uzak kalmak bizim için önemli olacak.

Güneş – Satürn  altıgeninin en önemli etkilerinden bir diğeri de etrafımızdaki kişilere karşı kazanacağımız direnç olacak. Aile içinde, iş yerinde ya da arkadaşlarımız arasına moralimizi bozan insanlara karşı çok ciddi bir güç kazanacağız. Kimsenin ne dediği ve ne düşündüğü umurumuzda olmayacak.

Önümüzdeki günlerde ayrıca enerjinizi nereye yönlendireceğine siz karar vereceksiniz. Bireyselliğin ön planda olacağı bu süreçte enerjinizi hangi alana yönlendirmeye karar verirseniz o alanda başarılı olacak ve ilerleyeceksiniz. İpler sizin elinizde olacak. Bu yüzden alacağınız kararlar konusunda dikkatli olmanızda yarar var.

Güneş – Satürn  altıgeni hayatımızı etkisi altına aldığında karşılaşacağınız zorlukların sizi olgunlaştıracağını ve ileri götüreceğini unutmamalısınız. Yaratıcılık enerjiniz artacak ve üretmeye eğilimli olacaksınız. Ancak çok gizli sırlarınız konusunda tetikte olmayı unutmamalısınız.

Bu dönemde etrafınızda çok güçlü bir enerji yayacağınızı da unutmayın, etrafınızda etkilemek istediğiniz insanlar varsa doğru zamanı şimdi yakalayabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde ilişkisi olmayan burçların aniden aşık olması ve aşık oldukları kişinin ruh eşi olduğunu anlaması olası. Ayrıca ilişkisi olan burçların da bu günlerde sevdikleri insan konusunda emin olması olası.

Güneş – Satürn  altıgeninde baskın burçlar Akrep ile Oğlak olduğu için hem iş hem de aşk konusunda gezegensel enerjiler yanınızda olacak. Bu açıdan bu günlerde şanslı olacaksınız çünkü özel hayatınız ve iş hayatınız arasında bir denge kurmanıza gerek olmayacak. Her iki alanda da çok mutlu olacaksınız.

Bu hafta kurallara aykırı davranmamaya özen gösterir, elde etmek istedikleriniz konusunda kendinize bir yol çizerseniz tüm hedeflerinize ulaşabileceksiniz. Özellikle de etkilemek istediğiniz herkesi etkileyebileceğiniz için bu durumu mutlaka kendi lehine kullanmalısınız. Anı yaşayın ve yaşadığınız zamandan keyif alın. Gerisi kendi gelecektir, merak etmeyin.