Güneş Neptün Karşılaşması

Bu hafta sonunda Başak burcundaki Güneş ile Balık burcundaki Neptün arasında 15 derecelik bir karşılaşma yaşanacak. Peki, Güneş ile Neptün karşılaşması burçlara neler getirecek?

 

Koç: Güneş ile Neptün karşılaşmasının etkisi ile ani değişiklikler meydana gelebilir. Bilincinizin derinliklerinden yükselen farklı isteklerin zorlayıcı etkisiyle sabırsızlık ve gerilim hissedebilirsiniz. Karşılaştığınız olaylar duygularınızı derinden etkileyip duygusal dalgalanmalar yaşamanıza neden olsa bile kararlılığınız devam edecek.

 

Boğa: Güneş ile Neptün karşılaşmasının etkisiyle biraz daha agresif hissedebilirsiniz. Önümüzdeki günlerde iddiacı ve tartışmacı bir tavır içinde bulunmaktan kaçının. Eski arkadaşlarınız ile karşılaşabilirsiniz ve duyduğunuz haberlerden etkilenebilirsiniz. Dedikodular ile fazla ilgilenmeyin ve dikkat gerektiren işler yaparken tedbirli olun.

 

İkizler: Güneş ile Neptün karşılaşmasının etkisiyle hayatınızda adalet kavramı bir anda ön plana çıkacak. Size adil davranmayan birine karşı mücadele etmeye çalışın ve kaba yorumlar karşısında gözünüz korkmasın. Bu dönemi mümkün oldukça sevdiklerinizle geçirmeye bakın. Ancak onunla zaman geçirirken ailenizi de aksatmamalısınız.

 

Yengeç: Güneş ile Neptün karşılaşmasının etkisiyle sezgileriniz yükseliyor ve güzel hayaller kuracaksınız. Gördüğünüz rüyalara dikkat edin. Çünkü mesaj veren rüyalar görebilirsiniz. Olaylara çok farklı açılardan bakacaksınız. Bilincinizin derinliklerinden yükselen kuvvetli isteklerin etkisinden uzaklaşıp daha yapıcı davranmayı başarabilirsiniz.

 

Aslan: Güneş ile Neptün karşılaşmasının etkisiyle ekonomik durumunuz olumlu yönde ilerleyecek. Güçlü kişilerle iş birliği yapabilir ve parasal konulara yönelik bazı fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz. Ekonomik durumunuzu yeniden canlandıracak, gelirinizi artıracaksınız. Siz yine de, gereksiz harcamalarınızı kontrol altında tutun.

 

Başak: Güneş ile Neptün karşılaşmasının etkisiyle olaylar sizin önemli bir hedefinizden vazgeçmenize neden olursa kuruntu yapmayın. Durumu incelemek için zamanınızı iyi kullanın. Çevresel koşullarınızı yeniden irdeleme ihtiyacı içindesiniz. Güven duygunuzun pekişmesi biraz da sizin tutumunuzla ilgili gelişiyor. Kendinizi çok sıkmayın.

 

Terazi: Güneş ile Neptün karşılaşmasının etkisiyle karşılaştığınız olaylar dikkatinizi dağıtabilir ve sevdikleriniz ile ilgili bazı kaygılarınız açığa çıkabilir. Duygusal ve alıngan olabilirsiniz fakat şanslısınız ve arkadaşlarınızın yardımını isteyebilirsiniz. Duygular yerine aklınız ile hareket ederseniz daha başarılı olacaksınız, bunu unutmamanız gerek.

 

Akrep: Güneş ile Neptün karşılaşmasının etkisiyle sakinleşeceksiniz. Kaygılardan uzaklaşın ve dikkatinizi yapmanız gereken pratik işlere odaklayın. Bu arada karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmek için gayret göstermelisiniz. Eski dostlarınızla karşılaşabilir ve birlikte geçmiş günleri konuşarak keyifli vakit geçirebilirsiniz. Bunu değerlendirin.

 

Yay: Güneş ile Neptün karşılaşmasının etkisiyle karşı cinsin ilgisini üzerinize çekecek ortamlarda bulunacaksınız. İlişkiniz varsa çok daha fazla dikkatli olmanız gerekiyor. Önümüzdeki günlerde duygusal konularda yaratıcılığınız artıyor ve paylaşımlarınızda olumlu davranacaksınız. Kalbi boş olanlar için her an her şey olabilir.

 

Oğlak: Güneş ile Neptün karşılaşmasının etkisiyle duygularınız hızlı değişecek. Önümüzdeki günlerde çeşitli hayaller kurabilirsiniz. Hatta hayalleriniz öylesine canlı olabilir ki, sanki yaşamış gibi hissedebilirsiniz. Sezgilerinize güvenebilirsiniz ve hayal gücü gerektiren konulara yönelik verimli çalışmalar yapabilirsiniz.  Yaratıcılık enerjinizi üretim için kullanın.

 

Kova: Güneş ile Neptün karşılaşmasının etkisiyle radikal değişiklikler yapmak isteyenler için uygun koşullar oluşacak. Fakat hırslı bir tavır içinde bulunmamaya özen göstermelisiniz. Dostlarınızın ve sevdiklerinizin desteğini alabilirsiniz ve kendinizi yenilemek için kuvvetli arzular duyabilirsiniz. Değişim ve dönüşüm rüzgarları esecek.

 

Balık: Güneş ile Neptün karşılaşmasının etkisiyle çalışmalarınızı büyük bir heves ve istekle yapacaksınız. Yeni projeler yapmak için harekete geçebilirsiniz. Ekip çalışmaları ve organizasyonlarda başarılı olacaksınız. Kardeşlerinizin veya arkadaşlarınızın yaşadığı olaylardan etkilenebilirsiniz ve düşünceleriniz tamamen değişebilir.