Güneş Jüpiter Karşılaşmasının Burçlara Etkileri

Bu hafta sonunda Güneş ile Jüpiter arasında 15 derecelik bir süper karşılaşma yaşanacak. Peki, tüm burçları yoğun şekilde etkileyecek bu süper karşılaşma hayatımıza neler getirecek?

 

Koç: Süper karşılaşmanın etkisi ile hayatınızda dürüstlük çok daha fazla ön plana çıkıyor. Etrafınızdaki herkesin dürüst olmasını isteyecek, dürüst olmayan kişilerle iletişime devam etmekten kaçınmayı, onlarla görüşmemeyi seçeceksiniz.

 

Boğa: Süper karşılaşmanın etkisi ile bugüne kadar açığa çıkmayan ve sizi içten içe sürekli rahatsız eden konular artık ortaya çıkıyor. Ortaya çıkan olaylar aynı zamanda insanların duygu ve düşüncelerini de rahatça ifade etmesini sağlayacak.

 

İkizler: Süper karşılaşmanın etkisi ile hayatınızdaki yoğunluk artmaya devam ediyor. Sevdiklerinizle daha çok zaman geçirecek ve yorgunluğunuzu atmak için küçük seyahatler, gezintiler yapacaksınız. Bunun tadını çıkartın.

 

Yengeç: Süper karşılaşmanın etkisi ile genel anlamda biraz daha esnek ve rahat olacaksınız. Kendinizi hiç olmadığınız kadar iyi hissedeceğiniz bu süreç olumsuz duygulardan, düşüncelerden ve insanlardan arınmanızı sağlayacak.

 

Aslan: Süper karşılaşmanın etkisi ile detaylar ve seçenekler önem kazanıyor. Hayatınızda genel olarak detaylara daha fazla önem vermeye başlayacak ve seçimlerinizi de ona göre yapacaksınız. Her şeyi fazla kafanıza takmayın.

 

Başak: Süper karşılaşmanın etkisi ile yüzeysellik hayatınızdan tamamen çıkacak ve yerini derinlik alacak. Her türlü konuda detaylar ön plana çıkarken her şeyi kafanızda oturtmak için oturup bir süre düşünmeniz gerekecek.

 

Terazi: Süper karşılaşmanın etkisi ile hayatınızda yaşadığınız her türlü deneyimi abartmaya başlayabilirsiniz. Hem mutluluklarınız size daha güzel görünecek hem de üzüntüleriniz çok korkunç gibi gelecek. Biraz dikkatli olmanız ve abartmamanız gerek.

 

Akrep: Süper karşılaşmanın etkisi ile artık bir türlü kabul etmek istemediğiniz acı gerçeklerle yüzleşeceksiniz. Bu acı gerçekler ilk başta size çok üzücü gelse de sonunda kabul ettiğiniz andan itibaren olgunlaşmaya başlayacaksınız.

 

Yay: Süper karşılaşmanın etkisi ile kabuğunuza çekilebilirsiniz. Toplu etkinlikler, aile toplantıları ve arkadaş grupları ile yapılacak organizasyonlarda bile kendinizi yalnız hissetmeniz ve onlarla eğlenmekten çekinmeniz mümkün.

 

Oğlak: Süper karşılaşmanın etkisi ile etrafınızdaki kişilerden pek çok şey duyabilirsiniz. Bu duyduklarınız belki sizi yoğun şekilde etkileyecek ama buna izin vermek yerine önce duyduklarınızın doğru olup olmadığından emin olun.

 

Kova: Süper karşılaşmanın etkisi ile birlikte daha neşeli, enerjik ve motive hissedeceksiniz. Tüm bunlar sizi eğitim ve kariyer hayatında da başarıya götürecek, yaratıcılık enerjinizi arttıracak. Bunu gerçekten iyi kullanmalısınız.

 

Balık: Süper karşılaşmanın etkisi ile yoğun hayatınızda biraz dinlenme sürecine giriyorsunuz. Belki bu dinlenme süreci kısa sürebilir ama size çok iyi gelecek. Ekonomik olarak beklediğiniz ödemeleri de alacak ve rahatlayacaksınız.