Güneş ile Ceres Altıgeni

Bu hafta içinde Oğlak burcundaki Güneş ile Akrep burcundaki Ceres asteroidi arasında 27 derecelik bir altıgen açı oluşuyor. Peki, Güneş ile Ceres altıgeni bizi nasıl etkileyecek?

Öncelikle Güneş ile Ceres arasında oluşan altıgenin hepimiz için heyecan, umut ve biraz da ilerlemeyi temsil ettiğini söylemek gerekli. Çünkü Güneş ile Ceres arasında oluşan altıgen açı bu kez Oğlak ile Akrep burçlarında meydana geldiği için diğerlerinden biraz daha farklı.

Oğlak burcunun temsil ettiği sürekli ilerleme ve umut vaat eden olaylar bir yanımızda iken diğer yanımızda da Akrep burcunun temsil ettiği nefes kesici durumlar ve sakinleşme ihtiyacı olacak. Bu altıgen açı hayatlarımızı kesinlikle hayatlarımızı değiştirmeye geliyor, diyebiliriz.

Güneş ile Ceres arasında oluşan altıgen açının bir diğer etkisi de motivasyon duygumuzu ateşlemesi olacak. Motivasyon duygumuzun bir anda artması ile içimizde geleceğe dair umutlar da beslemeye başlıyoruz; tüm hafta bizi etkilemeye devam edecek olan bu astrolojik olay verimli işler yapmamızı, daha fazla hayal kurmamızı ve her zaman istediğimiz şeyleri elde etmeye bir adım daha yaklaşmamızı sağlayacak.

Güneş Ceres altıgeni ayrıca bu hafta hepimizin karşımızdaki kişilere çok daha kolay empati yapmamızı ve etrafımızdaki kişilere karşı daha anlayışlı olmamızı sağlayacak. Güneş Ceres altıgeninin bu olumlu etkisini iyi bir şekilde kullanmak istiyorsanız mutlaka aranızda problem olan kişilerle sorunlarınızı çözmeye odaklanmalısınız. Bu hafta dargınlar barışıyor, sorunlarınızı aşıp yolunuza içiniz rahat bir şekilde deva edebileceksiniz.

Son olarak da Güneş ile Ceres altıgenin bolluk bereketi de simgelediğini söylemekte yarar var. Bolluk ve bereketin bizimle olacağı bu hafta her anlamda üretim artacak. Yarım kalan işleriniz varsa eğilebilirsiniz. Ya da eğer bitki yetiştirmekten hoşlanıyorsanız yeni bir bitki alabilir ya da bitkilerinizle daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Bu hafta bitkilerin de hızlı büyüyeceği bir hafta olacak, unutmayın.

Tüm bu olumlu etkilerin yanı sıra Güneş Ceres altıgeninin otorite üzerindeki etkilerine karşı dikkatli olmanız gerekli. Çünkü Güneş Ceres altıgeni otoriter figürlerin kendilerini çok daha güçlü hissetmelerini sağlayacak bu yüzden bu hafta patronlarınıza karşı gelmek, onlardan bir şeyler istemek ya da söylediklerinin aksine hareket etmek için uygun bir hafta olmayacak. Eğer patronlarınızla iletişim kurmanız gerekliyse bunun için biraz daha beklemenizde yarar var.