Güneş Çiron Altıgeni

Bu hafta sonunda İkizler burcundaki Güneş ile Koç burcundaki Çiron asteroidi arasında 1 derecelik bir altıgen açı oluşacak. Peki Güneş – Çiron altıgeni bizi nasıl etkileyecek?

Güneş ile Çiron karesi genel anlamda seçimler, ikilemler ve kararsızlıkları gündeme getirecek diyebiliriz. Fikirlerin değişmesi, yeni durumların ortaya çıkması ve düşünülmesi gereken konuların artması bu gezegensel karşılaşmanın en en önemli etkili arasında.

Güneş – Çiron altıgeni ile birlikte detaylar çok kısa süre içinde artacak, bu gezegensel enerjinin etkisi devam ettiği sürece dinlenecek fazla vaktiniz olmayabilir çünkü hem detaylarla ilgilenmeniz hem de sorunları çözmeniz gerekecek. Oldukça hızlı, yoğun ve yeniliklerle dolu günler sizi bekliyor. Aynı zamanda bu günler hayati kararlar almak için de uygun.

Bu dönemde hoşunuza gitmeyen değişiklikler oluşsa bile bunları çözmenin bir yolunu bulacağınızdan emin olabilirsiniz. Yeniliklerle uyum sağlamakta ve detaylarla ilgilenmekte zorluk çekmeyeceksiniz. Öncelikle sorunları çözecek sonra da bunun dışında kalan her türlü detayla en ince ayrıntısına kadar ilgileneceksiniz.

Bu hafta içinde yetenekleriniz de daha fazla ön plana çıkacak diyebiliriz. Ancak yeteneklerinize odaklanmak yerine bu enerjinizi genel olarak hayatınızda ilgilenmeniz gereken konulara harcayacaksınız. Her türlü konuda ikilemin, çeşitli düşüncelerin ve derin mevzuların ortaya çıkması olası ancak eğer bir şeye odaklanmazsanız enerjinizi de boşa harcarsınız, unutmayın.

Güneş ile Çiron altıgeni süresince İkizler ve Koç burçları baskın olacak. İkizler burcunun etkisi ile ikilemler ortaya çıkacak. Daha fazla soru sormaya başlayacaksınız. Hiçbir konuda sadece bir görüş ile yetinmeyecek farklı kişilerin fikirlerini alacak, değişik dünya görüşleri arayacaksınız. Bu durum rahatsız edici olabilir çünkü daha fazla zamanınızı alacak ancak sonunda en doğru sonuca ulaşmanız için de oldukça yararlı, bu yüzden soru sormaktan çekinmeyin.

Koç burcunun etkisi ile de tüm bu soruların sonunda büyük resmi görme konusunda çok daha başarılı olacaksınız. Hayatınız sadece siyah beyaz olmayacak ve farklı renklerin de farkına varacaksınız. Sorduğunuz sorular, aradığınız yanıtlar ve büyük resmi görme yeteneğiniz ile bu süreçte uzun süredir çözülemeyen sorunların çözülmesi olası.

Bu hafta ailevi sorunlar, aş ilişkileri ile ilgili soru işaretleri, hedefler ve hayaller ile ilgili kafa karışıklıkları çözülüyor. Ortaya çıkan ikilemlerin kafanızı tamamen karıştırmasına veya sizi yanlış yönlendirmesine izin vermezseniz bu merak duygusunun hem tadını çıkartabilir hem de her türlü araştırma konusunda başarılı olabilirsiniz. Aklınızı kullanın, önünüzdeki tüm bilgileri inceleyin, sorular sorun ve doğru seçimleri yapın.