Güneş Ceres Karşılaşması

Bu hafta sonunda Balık burcundaki Güneş ile Aslan burcundaki Ceres arasında 6 derecelik bir karşılaşma yaşanacak. Peki, Güneş – Ceres karşılaşması bizi nasıl etkileyecek?

Öncelikle Güneş ile Ceres karşılaşmasının Balık döneminin en önemli karşılaşmalarından biri olduğunu söylemekte yarar var. Balık ve Aslan burcunun baskın olacağı bu süreç içerisinde her şeyin üst üste geldiğini düşünebilirsiniz.

Kaotik bir süreç içinde kendinizi dinleyeceğiniz ve daha çok içinize kapanmayı tercih edeceğiniz bu günlerde özellikle sakin ortamlarda bulunmak ya da daha az konuşmak isteyebilirsiniz. Ancak size imrenen kişilere karşı birazcık daha dikkatli olmanızda da yarar olacaktır, bunu aklınızdan çıkartmayın.

Güneş – Ceres karşılaşmasında ailenizin ve sevdiklerinizin sizi takdir etmesi belki de hiç olmadığı kadar önemli hale gelecek. Dikkat çekmek isteyecek, başarınızın fark edilmesinden dolayı çok memnun olacaksınız. Ne kadar çok kendinize inanır, kendinizle gurur duyarsanız bu süreçte bir o kadar da motive olacağınız söylemek mümkün.

Bu dönemde genel anlamda para harcamaya yatkın olmanız da mümkün, bu konuda dikkatli olun. Aslan burcunun Balık enerjisi ile birleşmesi birazcık daha pasif agresif bir tavra neden olabilir. Bu sürecin en çok dikkat edilmesi gereken maddesi bu olacak diyebiliriz.

Küstüğünüz ya da dargın olduğunuz kişilerle barışacak, sorunları çözeceksiniz. Balık enerjisinin etkisi ile gerçeklerden uzaklaşıp hayal aleminde yaşamamaya özen gösterirseniz bu sizin için çok daha iyi olacaktır, unutmayın. Kendinize karşı her zaman dürüst olmaya çalışın.

Güneş – Ceres karşılaşmasının etkilerinden bir diğeri de değişime çok daha fazla hazır olmanız olacak. Affetmeye, hayatınızdaki temel prensipleri değiştirmeye ve sevdiklerinizle ilgili bazı kararlar almaya çok daha yatkın olacaksınız. Artık kaçmayı bırakacak karşınıza gelen şartlarla da yüzleşeceksiniz.

Bu süreci en iyi şekilde değerlendirmek için biraz kabuğunuza çekilin. Kalbinizin sesini dinleyin. İç sesiniz size ne söylüyor anlamaya çalışın ve bir yandan da hayalleriniz ile hedefleriniz için planlar yapmaya başlayın. Şimdiye kadar aldığınız yaralardan kurtulma ve tüm güçsüzlüklerinizi kabul edip zirveye ulaşma zamanı geldi.

Güneş hayatınızda loş ışıkta kalmış ya da aydınlanması gereken her türlü konuda sizi aydınlatıp sıcacık ışıklarıyla aydınlatırken Ceres de güçlü enerjisi ile tam arkanızda duracak. Rahatlayın ve önünüze bakın. Geçmiş geride kaldı. Şimdi affetme, anlama, hoş görme ve güçlenme zamanı geldi…