Dolunay’ın Burçlara Göre Etkileri

Boğa burcunda gerçekleşen 1 derecelik Dolunay yoğun enerjisiyle hepimizin hayatını etkiliyor. Peki, Dolunay burçları tek tek nasıl etkileyecek?

 

Koç: Dolunay’ın etkisiyle mali sorunlar oluşabilir. Ödemelerin aksaması can sıkıcı olabilir. Ancak karşınıza çıkan fırsatları değerlendirirseniz sürpriz mali gelirler kazanmaya başlayacaksınız. Sağlam bir kariyer planı yapmalısınız. Böylece uzun süreli gelirler elde edebileceksiniz. Ayrıca önceliklerinizi de belirlemelisiniz.

 

Boğa: Dolunay’ın etkisiyle sosyal ilişkilerinizde büyük bir değişim yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda sabit fikirlerinizi de artık bir kenara bırakacaksınız. Olayları zorlamayın ve limitlerinizi kabul edin. Dengeli ve uyumlu olmalısınız. Uzun zamandır görmediğiniz dostlarınızla karşılaşmak sizi heyecanlandıracak ve duygularınız derinleşecek.

 

İkizler: Dolunay’ın etkisiyle içsel huzur ve manevi değerler odak noktanız haline geliyor. Önümüzdeki günlerde herhangi bir şeye sahip olmak için durumları daha ağırdan alıp adım adım ilerlemeniz gerekebilir. Kararlı ama sakin olursanız parasal konularda kazanan siz olabilirsiniz. Şanslı olacaksınız ama bunu farklı şekilde kullanacaksınız.

 

Yengeç: Dolunay’ın etkisiyle yakın çevreniz, dostlarınız ve aile bireylerinizle olan ilişkiniz güçleniyor. Parasal konularla ilgili karar vermekte zorlanabilirsiniz. İşlerinizi daha iyi hale getirmek için çalışabilirsiniz. İlgilendiğiniz konularla ilgili daha fazla şey öğrenmek için araştırma içinde olabilirsiniz. Başarılı ve mutlu günler sizi bekliyor.

 

Aslan: Dolunay’ın etkisiyle mesleki kariyer veya eğitim alanındaki başarıları sizi öne çıkartacak. Büyüklerinizle ilgili duygusal izler bırakmış konuları hatırlayabilir ve şimdiki bilginizle yeniden yorumlayabilirsiniz. Böylece düşünceleriniz ve hayata bakış açınız tamamen değişebilir ve buna bağlı olarak davranışlarınızı da değiştirebilirsiniz.

 

Başak: Dolunay’ın etkisiyle şehir ya da ev değişikliği gibi köklü değişiklikler yapmak isteyeceksiniz. Çevre gezilerine çıkabilir, katılacağınız davetlerde eski arkadaşlarınız ile karşılaşabilirsiniz. Dedikodular ve öğreneceğiniz bilgiler, düşüncelerinizin derinleşmesine neden olacak. Fakat sabırlı ve dirayetli davranacaksınız.

 

Terazi: Dolunay’ın etkisiyle iş ortaklığı ya da farklı alanlarda ortaklıklar yapmak isteyeceksiniz. Bu da hayatınızı değiştirecek. Olayların çok hızlı değiştiğini düşünebilirsiniz. Aslında burçların arasında sizin kadar değişen zamana ayak uydurabilecek başka kimse yok. Sadece aceleci ve hırslı bir tavır içinde bulunmaktan kaçınmanız gerekiyor.

 

Akrep: Dolunay’ın etkisiyle hiç beklenmedik sürprizlerle karşılaşacaksınız. Daha hızlı olmaya çalışmayın. Şu aralar çevrenizdeki herkes size çok yavaş gelebilir ve tahammülsüz olabilirsiniz. Özellikle sevdiklerinize anlayışlı ve ilgili davranmanız gerekiyor. Sizi mutlu edecek alışverişler yaparken harcamalarınıza özen gösterin. Bütçenizi fazla aşmayın.

 

Yay: Dolunay’ın etkisiyle kişisel başarılar ve yaratıcılık gerektiren işler ön plana çıkıyor. Çeşitli organizasyonlara katılabilir, gittiğiniz eğlence yerlerinde bir süredir görmediğiniz tanıdıklarınıza rastlayabilirsiniz. Ayrıca uzaklarda yaşayan arkadaşlarınız ve yakınlarınız ziyaretinize gelebilir ve birlikte eğlenceli organizasyonlar yapabilirsiniz.

 

Oğlak: Dolunay’ın etkisiyle özellikle evlilik, çocuk sahibi olma, nişan veya meslek değişimi, farklı kariyer planları gibi hayati konular gündeme geliyor. Eviniz, aile bireyleri, çocuklar ve kardeşlerinizle ilgilenmeniz gerekebilir. Ancak onlara gereken ilgiyi gösterecek ve sorunlarını çözmelerine yardımcı olacaksınız. Biraz daha anlayışlı olmanız gerekli.

 

Kova: Dolunay’ın etkisiyle duygularınız değişecek. Farklı hayalleriniz olacak. Tartışmalardan uzak durmayı başarabilir ve projelerinizi gerçekleştirmek için araştırmalarınızı derinleştirebilirsiniz. Dostlarınızın size destek vereceği konular gündeme gelecek. Ani değişimler size iyi gelmeyecek. Temkinli yapınızı korumalısınız.

 

Balık: Dolunay’ın etkisiyle ailevi konularda sorunlarınız çözülüyor. Hareketli ve yoğun bir zaman dilimi geçireceksiniz. Aldığınız sorumlulukları yerine getirebilmek için büyük bir gayret göstereceksiniz. Bunun karşılığında ödülünüz de büyük olacak. eğlenceli ortamlar Aynı zamanda olaylara ve yaşadıklarınıza bakış açınız değişiyor.