Dolunay Döneminde Eğitim Aşk Kariyer ve Parasal Konular

16 Temmuz Salı günü Oğlak burcunda 24 derecelik bir Dolunay gerçekleşecek. Peki, Dolunay döneminde burçları neler bekliyor?

Dolunay dönemlerinin geçmiş ile gelecek arasında kurulan köprüler olduğunu unutmamalıyız. Bu nedenle bu süreçte özellikle de eğitim, aşk, kariyer ve parasal konularda büyük değişimler olacak.

 

Eğitim

Dolunay dönemlerinde eğitim konularında yapılacak seçimlerin genel anlamda geçmişten gelen etkilerle oluşacağını ifade etmek mümkün. Bu süreçte yapılacak seçimlerden geçmişten gelen etkilerle oluşsa da tüm geleceğimizi etkileyecek. Bu nedenle karar alırken iki kere değil belki de üç dört kere düşünmeli, alacağımız kararı tüm yönleriyle irdelemeliyiz.

 

Aşk

Dolunay dönemlerinde partneri olmayan kişilerin yıldırım aşkına tutulması mümkündür. Ancak bu durumda da aşık olunan kişinin ailemizden birine benzediğini açıkça görebiliriz. Bu noktada sonucun iyi ya da kötü olacağı geçmişte yaşadığımız ailevi konularla doğrudan ilişkilidir. Partneri olan burçlar ise Dolunay döneminde evlenmek, nişanlanmak, çocuk sahibi olmak ya da taşınmak gibi büyük kararlar alabilirler.

 

Kariyer

Dolunay dönemlerinde kariyerimiz de hızla değişebilir. Özellikle de işinden memnun olmayan kişilerin işten çıkma kararı alması ve sonrasında ise kendilerine bambaşka bir iş bulması mümkündür. Kariyerinde memnun olan kişiler ise yaptıkları yaratıcı projeler sayesinde yükselir ve büyük zamlar alabilirler. Kısacası kariyer konusunda da diğer konularda olduğu gibi değişikliler olabilir.

 

Parasal Konular

Dolunay dönemlerinde hepimiz yaşanan büyük değişimler ve olumsuz deneyimler sonrasında yeni bir sayfa açma arzusu ile yanıp tutuşuruz. Tabi ki bu da parasal durumumuzu ciddi anlamda etkiler. Çünkü para harcamaya daha meyilli davranmaya başlarız. Alışveriş yapmak, görüntümüzü değiştirmek, kuaföre gitmek gibi harcamalar da başta gelir. Bu nedenle biraz daha dikkatli olmalı ve istediklerimizi çok harcama yapmadan halletmeye özen göstermeliyiz.

 

Sağlık

Genel anlamda Dolunay süreçlerinde hayatlarında büyük değişimler yaşayan burçlar geçmişteki sorunların ortaya çıkması ile de sarsılır. Bu da tabi ki özellikle de mide ve sinir hastalıkları konusunda ciddi artışlara neden olur. Bu süreçte uykumuzu iyi almaya, yeterli ve doğru beslenmeye, sık sık yürüyüş yapmaya ve rahatlamak için bize iyi gelen aktivitelerle ilgilenmeye çalışmalıyız.

 

Dolunay dönemleri değişimi yönlendirmek için kullanıldığında tüm hayallerin gerçekleşmesini sağlayabilir, unutmayın.