Çiron Asteroidi Koç Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta Çiron asteroidi Koç burcuna geçiş yapıyor. Peki, Koç burcuna geçen Çiron asteroidi burçları nasıl etkileyecek?

Çiron asteroidinin Balık burcundan çıkarak Koç burcuna geçiş yapması ile hayatımızdaki bilgelik enerjisinin artacağını söylemek mümkün. Çiron tüm burçların içlerinde tuttukları duygusal sorunları kabullenerek yüzleşme ve aynı zamanda da iyileşme dönemine girmesine yardımcı olacak.

Bu süreçte geçmişte yaptığınız hatalar, yaşadığınız sorunlar ve yüzleşemediğiniz korkular sık sık aklınıza gelebilir ama bu durumu kendiniz için bir işkence haline getirmek yerine Çiron asteroidinin enerjisini kullanarak arınmaya, iyileşmeye, ilerlemeye bakmalısınız. Artık olgunlaşma zamanınız geldi.

Çiron’un Koç burcuna girmesi ile aynı zamanda hayatınızdaki su yüzüne çıkmayı bekleyen arzularınız için de büyük bir motivasyon kazanacaksınız. Tutkuyla hayatınıza, hedeflerinize ve geleceğinize tutunacağınızı söylemek mümkün. Ancak bu hedeflerin sadece maddiyatla ilgili olmadığından emin olmasınız. Çünkü bu süreçte yapacağınız planları gerçekleştireceksiniz.

Bu dönemde aynı zamanda karşınıza çok farklı kapıların açılacağını, fırsatların çıkacağını ve seçeneklerin sunulacağını da söylemek mümkün. Artık kendi hayatınızda bir türlü sahip olamadığınız motivasyonu, cesareti ve gücü elde etmenin tam zamanı. Kendi kararlarınızı kendiniz verebilecek güçtesiniz bunu unutmamalısınız.

Çiron her zaman benzersiz süreçlerin, dönüm noktalarının ve bilgelik enerjisi ile ilerlemenin habercisidir. İsteseniz de istemeseniz de bu süreçte ilerleyeceksiniz ve olgunlaşacaksınız. Eğer bu olgunlaşma sürecini kabul etmek, olduğunuz gibi kalmak isterseniz bu süreci bir savaşa dönüştürmüş olursunuz. Kendinizle savaşmak yerine bırakın değişim ve dönüşüm sizi sarsın, olmanız gerektiği yola soksun.

Bu hafta içinde ani tepkilerden, asla değişmeyecek net kararlardan ve inatçılıktan kaçınmalısınız. Koç enerjisi nedeniyle daha asi ve inatçı hissedebilir, yerinizde duramayabilirsiniz. Ancak eğer enerjiniz fazla geliyorsa bunu sporla, çalışmakla ya da üretimle atmalısınız. Aksi takdirde özellikle aile içi sorunların yaşanması olası.

Çiron asteroidinin Koç burcuna geçmesi ile gezegensel enerjiler sizin için bir tür öncü ya da öğretmen gibi davranacak. Size yolu gösterecekler ve ilerlemenizi sağlayacaklar. Bu yolda bazen siz lider olacaksınız bazense düşecek, sevdiklerinizin yardımıyla kalkıp yolunuza devam edeceksiniz. Çiron tüm bunlar için sizi hazırlayacak, merak etmeyin.

Bu dönemi en iyi şekilde değerlendirmek istiyorsanız inat etmeyin, cesur olun ve düşmekten korkmayın. Hata yapmak insanın ilerlemesi için gereken en önemli faktördür. Ayrıca mutluluk dışarıda değil kendi içinizdedir. Çiron size bunu göstermek için geliyor…