Çiron Asteroidi Koç Burcuna Geçiş Yapıyor

Bu hafta sonunda Çiron asteroidi Koç burcuna geçiş yapıyor ve hayatımızı etkisi altına alıyor. Peki, Çiron asteroidinin Koç burcuna geçmesi bize neler getirecek?

21 Ocak’ta Aslan burcunda gerçekleşecek Dolunay öncesinde Çiron asteroidinin Koç burcuna geçmesi tüm burçlar için oldukça büyük önem taşıyor diyebiliriz. Çünkü 21 Ocak’ta gerçekleşecek Dolunay aynı zamanda da Süper Kanlı Ay Tutulması olarak karşımıza çıkacak ve onu destekleyen gezegensel enerjiler de bizi etkileyecek.

Çiron’un Zodyak burçlarının ilki olan Koç’a geçmesiyle yenilikler dönemi başlıyor. Bu dönemde hepimizin içindeki girişimcilik ruhu ön plana çıkacak ve bir süredir beklediğimiz şeyleri yapma günü bulacağız. Girişimciliğin sonuçları belli değildir ancak her zaman bir yerden başlamak, risk almak gerekir. Bu dönemde çocuklar gibi sabırsız ve aceleci olmamız da olası. Çünkü Çiron bizi harekete geçmeye çağırıyor.

Çiron’un Koç burcuna geçişi ile Koç burcunun evindeki konuların ortaya çıkacağını söyleyebiliriz. Koç burcunun evinde, bir konunun gündeme gelmesi, kendiniz ya da bir başkası için gireceğiniz maddi ya da manevi bir savaş, bir amacın devam ettirilmesi, bir projeye, işe, diyete ya da kursa – eğitime başlama konuları var. Bu konuların bu dönemde karşınıza sık sık çıkmasını bekleyebilir, ona göre davranabilirsiniz.

Çiron’un Koç burcuna geçmesi aslında hepimizin içine serpilen tembellik duygusunun önüne geçecek. İstediğimiz şeyleri elde etmek için hiç olmadığı kadar çok çalışacağız. Eğer yapmanız gereken bir iş varsa ve şimdiye kadar tamamlayamadıysanız bu hafta Koç ve Çiron’un enerjisi ile o işleri mutlaka tamamlayacağınızı söyleyebiliriz. Ayrıca Çiron’un Koç burcuna geçmesiyle gizli kalmış tüm sırlar da açığa çıkacak. Eğer bu sırları duymaya hazır hissetmiyorsanız şimdiden hazırlanmaya başlamanız gerekli.

Bu dönemde içinizdeki ses “haydi durma başla ve endişe etmene gerek yok” diye fısıldayacak. Bu sesi duyduğunuzda motive olmanız sizin yararınıza olacak ama hiçbir şeye balıklama dalmayın çünkü sonra üzülen siz olursunuz.

Son olarak Koç’un savaşçı burç olduğunu da söylemekte yarar var. Bu geçişle birlikte bir savaşçı kadar güçlü olacaksınız. Bu gücü olumlu anlamda kullanmalısınız ancak öfkelenmemeye ya da ani tepkiler vermemeye de dikkat etmenizde yarar olacak. Koç’un gücü ve Çiron’un motivasyonu ile oldukça verimli bir dönem sizleri bekliyor. İçinizdeki sese güvenin ve işlere kolları sıvayın.