Çiron Asteroidi Balık Burcunda İleri Harekete Başlıyor

5 Aralık Salı sabah saatlerinde Çiron asteroidi Balık burcunda ileri harekete başlayacak ve hayatımızı etkisi altına alacak. Peki, Balık burcuna geçen Çiron asteroidi bizi nasıl etkileyecek?

Çiron asteroidinin Balık burcunda ileri harekete başlaması ile birlikte özellikle de geçmişten gelen yaralarınız ve sizi olumsuz yönde zayıf noktalarınız ortadan kalkacak diyebiliriz. Duygusal ve manevi konularda iyileşmeye başlıyorsunuz. Balık burcunun sevgi dolu enerjisi sayesinde düştüğünüz yerden kalkıp ilerleyeceksiniz.

Bu dönemde sizi rahatsız eden sohbetler içine girebileceğiniz gibi hoşunuza gitmeyen haberler de alabilirsiniz. Ancak iyileşme sürecinin bir parçası olarak bazı hoşunuza gitmeyen şeylere katlanmak zorundasınız. Sevdiğiniz insanların vereceği destek mutlaka size yardımcı olacaktır, kendinizi zorlarsanız daha çabuk iyileşirsiniz, unutmayın.

Çiron asteroidinin Balık burcuna geçerek bizi etkisi altına alması ile birlikte kendinizi daha iyimser hissedeceksiniz. Sorunlar yerine çözümlere odaklanacaksınız. Kısacası artık bardağın dolu tarafını görmeye başlıyorsunuz da diyebiliriz. Sorunları göz ardı etmek yerine sorunlarına üstüne gitmelisiniz. Ancak var olmayan sorunları zihninizde yaratıp kendinizi harp da etmeyin.

Bu hafta içinde olabildiğince gerçekçi olmaya gayret edin. Balık burcunun hayali doğası kendinize yanlış hedefler belirlemenize neden olabilir. Bu durumda sonunda hayal kırıklığına da uğrayabilirsiniz. Gerçekçi hedefler koyun ve hedeflerinizi başarı ile tamamlayın. Bu durumda özgüveniniz de artacaktır.

Önümüzdeki günlerde mutlaka geçmişi düşünecek, yaşadığınız tecrübelerden ders çıkartmaya uğraşacaksınız. Ama bazen ders çıkartmak isterken geçmişi fazla düşünüp moralimizi bozarız bunu unutmayın. Bazen de olayları akışına bırakmak gerekir. Ayrıca geçmişi düşünerek gelecek tahminleri yapmayı da bırakmalısınız. Herkes kendi geleceğini kendi yaratır.

Bu süreçte Çiron Balık burcunda ilerlerken aşkı arayan burçların aşkı bulması olası. İlişkisi olanların ise romantik anlar geçirmesi mümkün çünkü Balık her zaman duygusal, sevgi dolu ve şefkatli bir enerjiye sahip olduğundan hayatımıza sevgi getirecektir. Ayrıca Balık burcunun yaratıcılık ve üretkenlik enerjisini de iyi değerlendirmekte yarar var.

Çiron’un Balık burcunda ilerleyeceği bu dönemi en iyi şekilde değerlendirmek için kendinizi işlerinize verebilir, başarılı olmak için daha fazla çalışabilir ve aklınızda var olmayan sorunları oluşturmamak için daha fazla uğraşabilirsiniz. Gergin hissettiğinizde kendinizi rahatlatacak bir şeyler bulun. Enerjinizi tutkun olduğunuz konulara yönlendirin, takıntılı olmamaya özen gösterin ve asla intikam duygusuna kendinizi kaptırmayın.