Çiron Asteroidi Balık Burcunda İleri Harekete Başlıyor

Bu hafta sonunda Çiron asteroidi Balık burcunda 27 derecelik bir ileri harekete başlıyor. Peki, Çiron’un Balık burcunda ilerlemesi bizi nasıl etkileyecek?

Fantastik dünyaları sembolize eden Çiron asteroidi bu hafta Balık Burcuna geçiyor. Bu geçişin etkisinin tek olumsuz yönü hayaller aleminden çıkıp işlerinizi halletmekte zorlanmanız olacak çünkü bunun dışında her alanda pozitif enerji ile dolacaksınız.

Hayaller, yaratıcı enerji ve çılgınlıklar Çiron ateşi ile birlikte hayatınıza girecek. Bu geçiş kariyerinizde müthiş atılımlar yapmanıza yardımcı olabilir. Çünkü bu hafta hem çok yaratıcı olacaksınız hem de bir o kadar enerjik. Bu sayede patronunuza kendinizi gösterebilir ve terfi bile alabilirsiniz. Bu hafta sınırlarınızı aşacak ve zincirlerinizi kıracaksınız da diyebiliriz.

Çiron asteroidinin Balık burcuna geçişi ile olumlu enerjiler yanınızda olacak ancak Balık burcunun işleri biraz zorlaştırabileceğini söylemek mümkün. Çünkü Balık burcunun dalgalı duyguları da hayatınıza girmiş olacak. Bu anlamda duygularınızı kontrol etmeye odaklanmalı ve öfke gibi kötücül duyguların sizi ele geçirmesine izin vermemelisiniz.

Bu geçişin verdiği enerjiyle fazla spor yapmanız ya da mesaiye kalıp hiç olmadığı kadar fazla çalışmanız mümkün. Bunu yaparken kendinizi yıpratıp sağlığınızı bozmamaya özen göstermelisiniz. Bu haftayı Balık burcunun etkileyeceğini unutmayın ve kendinizi harap edecek kadar çalışmayın. Ayrıca bir hata yaparsanız bunun dünyanın sonu olduğunu da unutmayın. Kendinizi Balık burcunun yumuşak kollarına bırakırsanız iç güdüleriniz sizi yönlendirecektir.

Çiron asteroidinin etkisi ile yılbaşı tatilleri ya da küçük kaçamaklar gündeme gelebilir. Ayrıca bu hafta farkındalığınız da artacak ve altıncı hissiniz belki de tavan yaparak sizi hiç hissetmediğiniz farklı duyguların etkisi altına alacak. Tüm bunları en doğru şekilde kullanırsanız bu hafta belki de sadece gelişim, ilerleme ve aynı zamanda da eğlence haftası olabilir.

Çiron asteroidinin Balık Burcuna geçmesi ile birlikte gelecek tek olumsuzluğun hayaller alemine dalıp gerçeklere dönmenin zorluğu olacağını söylemiştik. Bunu hafife almamalısınız çünkü Balık burcuna geçen Çiron’un fantastik dünyası size öyle şeyler fısıldayacak ki karşı koyamayacaksınız.

Bu haftayı nasıl kullanacağınız size kalmış. İsterseniz küçük bir kaçamak yapıp tatile çıkabilir ve kendinizi hayaller aleminin kucağına bırakabilirsiniz ya da isterseniz kendinizi işinizde gelişmeye adayıp tüm hafta boyunca verimli çalışmalar yapar belki de hafta sonunda bir terfi haberi alırsınız. Seçim size kalmış.