Ceres Asteroidi Aslan Burcuna Geçiş Yapıyor

Ceres asteroidi Aslan burcuna geçiş yapacak ve ileri harekete başlayacak. Peki, Ceres asteroidinin Aslan burcuna geçmesi bizi nasıl etkileyecek?

Ceres asteroidinin Aslan burcuna geçerek ileri harekete başlaması ile hayatımızda yine belli konuların kapanması, belli durumların sonuca ulaşması ve yeni aşamalara geçmemiz söz konusu olacak. Belli sayfaların kapanıp yenilerinin açılması ile hayatımız bambaşka yönlere gidebilir, buna hazır olmalıyız.

Bu süreçte bizim için değerli olan şeyleri kaybediyor gibi hissedebiliriz ama onları bırakmamız ve bitişleri kabul etmemiz tüm burçlar için daha yararlı olacak. Çünkü yepyeni ve oldukça olumlu başlangıçlara hazır olmak istiyorsak önce eski defterlerin kapanması gerekir. Bunu aklınızdan çıkartmayın.

Aslan enerjisinin etkisi ile biraz daha öfkeli, kızgın ve histerik hissetmeniz olası ama duygularınızı kontrol etmeye çalışın. Duyguların kontrol edilmesi için en iyi yöntem onları başka başka şeylere aktarmaktır. Hobilerinizle ilgilenebilir, daha fazla spor yapabilir ya da hızla üretmeye başlayabilirsiniz.

Kendinizi sinirli hissettiğiniz anlarda derin nefesler alın ve farkındalığınızı arttırmaya çalışın çünkü Ceres asteroidi bireysel farkındalık ile ruhsal yolculukları temsil ediyor. Bu nedenle yaşayacağınız her deneyim kendinize yapacağınız yolculukta size destek olacak. Olgunlaşacak, ilerleyecek ve daha önce belki de hiç farkında olmadığınız güzel yönlerinizi keşfedeceksiniz.

Bu dönemde yaratıcılık enerjinizin zirve noktasına geleceğini ve bazı anlarda elveda demenin zorunlu olduğunu anlayacaksınız. Kendinizi ifade etme konusunda zorlanabilir ve içinize kapanabilirsiniz ama bu tür durumlarda kendinizi biraz zorlamalı en azından sevdiklerinizle iletişim kurmalısınız. Bunun yanı sıra yoğun duygular hissedenler için doğa da birebirdir.

Ceres’in Aslan burcunda ilerlemesi genel anlamda yeni bir hayat, yeni bir aşk ve yeni potansiyelleri temsil ediyor olacak. Eğitim ve kariyer konularında büyük atılımların olması beklenebilir. Girişimcilik ve ticaret konularında da gezegensel enerjiler tüm burçları destekliyor olacak. İçinizdeki potansiyeli keşfetmek için bir kıvılcım çakın yeter.

Önümüzdeki günlerde değişime ve dönüşüme hazır olun. Finansal, mesleki ve ailevi konularda biraz daha temkinli olursanız başarılı olacağınızdan emin olabilirsiniz çünkü Aslan enerjisi sizi destekliyor. Detayları kaçırmamalı ve sorunların üzerine gitmeyi bırakmamalısınız. Kaçmak asla çözüm değildir ve işlerin daha kötü hale gelmesine neden olur, unutmayın.

Kontrolünü kaybediyor gibi hissediyor ya da korkuyorsanız bilin ki doğru yoldasınız. Yolun sonundaki ışığı görmek için önce karanlıktan geçmek gerekir, eğer bunun farkına varırsanız sonunda kısa süre içinde kocaman bir aydınlığa çıkacağınızı aklınızdan çıkartmayın!