Büyük Toprak Üçgeni

Bu hafta sonunda Venüs, Satürn ve Uranüs arasında Büyük Toprak Üçgeni gerçekleşecek. Peki, Büyük Toprak Üçgeni burçları nasıl etkileyecek?

Başak burcundaki Venüs, Oğlak burcundaki Satürn ve Boğa burcundaki Uranüs arasında oluşacak Büyük Toprak Üçgeni en etkili gezegensel karşılaşmalardan birini hayatımıza sokuyor. Bu gezegensel karşılaşma 15 Temmuz’a kadar bizi çok yoğun şekilde etkileyecek diyebiliriz.

Büyük Toprak Üçgeni, toprak burçlarına geçiş yaparak karşı karşıya gelen üç büyük gezegenden oluşuyor. Bu üçgen oldukça geniş açılı olduğundan ve yoğun bir etkiye sahip olduğu için tüm burçlar bu üçgenin içinde kalarak bir haftalık farklı bir sürece geçiş yapıyor. Bu bir haftalık süreçte tüm burçlar toprak burcu özelliği gösterecek.

Önümüzdeki hafta boyunca genel anlamda ikili ilişkiler, özgüven, maddi, manevi değerler ve ekonomik konular ön plana çıkacak. Bu konularda biraz daha şanslı olacaksınız ama aynı zamanda bu konularda seçici de davranacaksınız. Toprak burçlarının etkisi ile mükemmeliyetçilik yapmaya başladığınız için özellikle de alınacak bazı kararlar zorlanmanız olası.

Bu süreçte aynı zamanda ektiklerinizi de biçeceksiniz diyebiliriz. Uzunca bir süredir attığınız adımların sonuçlarını artık alacaksınız. Sonuçlarını alamadığınız konuların ise hayatınızdan çıkacağından emin olabilirsiniz. Belirsizlikler son buluyor. Bunun yanı sıra toprak burçlarının enerjisi sizi çok daha verimli çalışmaya da itecek. Yapacağınız verimli çalışmalar için işlerinize kolayca odaklanabileceksiniz.

Büyük Toprak Üçgenini meydana getiren Venüs, Satürn ve Uranüs gezegenleri Başak, Oğlak ve Boğa burçlarında ilerliyor. Bu durumda tüm bu gezegen ve burçların enerjileri de sizi etkiliyor olacak. Venüs hayatınıza potansiyel enerjinizi fark etme yeteneği sokacak. Satürn farkındalıklarınızı arttıracak, Uranüs ise yeni anlaşmalar yapmanız için size destek verecek.

Bu gezegensel karşılaşmada etkili olan Başak, Oğlak ve Boğa burçlarına gelecek olursak Başak burcu sayesinde işlerinizi daha pratik ve kolay bir şekilde halledeceksiniz; Oğlak burcu daha inatçı olmanızı, istediğinizi elde edinceye kadar mücadele etmenizi sağlayacak; Boğa burcu ise sizin için değerli olanları üstün tutmanız, hiç olmadığınız kadar güçlü hissetmenize yardımcı olacak.

Büyük Toprak Üçgeni sayesinde oldukça yoğun geçecek önümüzdeki hafta boyunca her zaman için daha iyiye ve güzele odaklanacaksınız. Kendinizi daha güçlü hissedeceğiniz için insanların da size saygı duymasını sağlayacaksınız. Büyük Toprak Üçgeni sağlıklı beslenmeniz ve düzenli spor yapmanız için de sizi destekleyecek. Ayrıca daha fazla tasarruf yapacak, para biriktireceksiniz. İlişkilerinizde de şans sizden yana olacak diyebiliriz.