Büyük Toprak Üçgeni ve Burçlara Etkileri

Bu hafta sonunda Oğlak burcundaki Plüton gezegeni ile Boğa burcundaki Juno ve Başak burcundaki Ceres asteroitleri Büyük Toprak Üçgenini oluşturacak. Peki, Büyük Toprak Üçgeni Burçları nasıl etkileyecek?

Koç: Büyük Toprak Üçgeni ile hayatınızın biraz daha sakinleşeceğini ve yavaşlayacağını söylemek mümkün. Bu süreç size değişmeniz için bir fırsat tanıyacak. Hem ruhsal hem de fiziksel olarak dönüşeceksiniz. İkili ilişkilerde de şansınız hiç olmadığı kadar açık olacak.

Boğa: Büyük Toprak Üçgeni ile hayatınızda sosyal ilişkiler ağırlık basacak. Burcunuz bu üçgen açıdan en çok etkilenen burçlardan biri olacağı için aşk, arkadaşlık, iş, aile ve diğer her türlü ikili ilişkiniz ön planda olacak. Sık sık sosyalleşecek ve de yeni insanlarla tanışacaksınız.

İkizler: Büyük Toprak Üçgeni ile bir süredir çok yoğun bir şekilde ilerleyen hayatınızda çok daha yavaş bir sürece gireceksiniz. Önümüzdeki bir hafta boyunca devam edecek bu sakin dönemi dinlenerek ve sevdiklerinizle zaman geçirerek değerlendireceksiniz. Sağlığınıza dikkat edin.

Yengeç: Büyük Toprak Üçgeni ile bir süredir yaşadığınız küçük ama can sıkıcı sağlık sorunları, yorgunluklar ve ruhsal bunalımlar ortadan kalkacak. Kendinizi çok daha dingin hissedeceksiniz. Artık kendinizi toparlama ve istediğiniz şeyleri yapma zamanınız geldi. Güçlü olmalısınız.

Aslan: Büyük Toprak Üçgeni ile içinizden bir türlü atamadığınız agresif ve şiddet içerikli duygular ortadan kalkacak. Kendinizi daha sakin, huzurlu ve mutlu hissedeceksiniz. Bu durum her türlü ilişkinize de yansıyacağı için sosyalleşeceksiniz. Kendinizi bu enerjiye bırakın.

Başak: Büyük Toprak Üçgeni ile kendinizi çok daha rahat hissetmeye başlıyorsunuz. Burcunuz bu enerjiden en fazla etkilenecek burçlardan biri olduğu için Büyük Toprak Üçgeni etkili olduğu süre içinde sizi çok olumlu bir biçimde dönüştürecek. Artık çok daha mutlu olacaksınız.

Terazi: Büyük Toprak Üçgeni zihninizi huzursuz eden konuların yavaş yavaş yok olduğunu fark edeceksiniz. Spor ve beslenme konularına daha fazla önem vermeye başlamanızla birlikte çok daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. Aileniz ve arkadaşlarınızla güzel günler geçireceksiniz.

Akrep: Büyük Toprak Üçgeni ile yarım kalan işlerinizi tamamlayıp kısa süreli bir tatile çıkacaksınız. Bu tatil illa bir seyahat olmak zorunda değil. Bulunduğunuz yerde kalsanız bile dinlenme sürecine gireceksiniz. Bu süreçte olumlu düşünmeye gayret etmeniz gerekiyor.

Yay: Büyük Toprak Üçgeni ile hayatınızın sakinleşecek ve yoğunluklardan dolayı bir türlü vakit bulamadığınız konuları düşünmeye başlayacaksınız. Bu konuları düşünmek canınızı sıkıyor gibi gözükse de aslında sorunların çözülmesi uzun vadede size çok iyi gelecektir, bunu unutmayın.

Oğlak: Büyük Toprak Üçgeni ile hayatınızda ciddi bir değişim ve dönüşüm sürecine giriyorsunuz. Büyük Toprak Üçgeni burcunuzu çok yoğun şekilde etkileyecek. Bu günlerde taşınma, evde değişiklikler, fiziksel değişim, tamirat, tadilat gibi konular gündemde olacak.

Kova: Büyük Toprak Üçgeni ile hayatınızda anlaşmalar ön plana çıkıyor. Dargın olduğunuz insanlarla barışacak, yeni iş anlaşmaları için gerekli olan ortamı hazırlayacaksınız. Partneri olmayan Kovalar ciddi bir ilişkiye başlayabilir, partneri olanlar ise evlenmeyi düşünebilir.

Balık: Büyük Toprak Üçgeni ile uzun süredir beklediğiniz günler geliyor. Artık birazcık dinlenme ve dinginleşme zamanı. Aile üyelerinizde geçireceğiniz vakitler size hiç olmadığı kadar iyi gelecek. Tüm olumsuz enerjilerden arınacaksınız. Başarıya ve ilerlemeye hazırlanacaksınız.


Sizler için hazırladığımız Büyük Toprak Üçgeni ve Burçlara Etkileri yazımızın yanı sıra Youtube kanalımızdan detaylı burç yorumlarını da izleyebilirsiniz. Ayrıca profesyonel falcılarımız aracılığıyla; Kahve, Tarot, Katina, Su ve Yıldızname gibi falları da baktırabilirsiniz.