Büyük Su Üçgeni

Bu hafta içinde Merkür, Çiron ve Kuzey Düğüm arasında Büyük Su Üçgeni oluşuyor. Peki, Büyük Su Üçgeni burçları nasıl etkileyecek?

Akrep burcunda geri hareket eden Merkür, Balık burcunda geri hareket eden Çiron ve Yengeç burcunda ileri hareket eden Kuzey Düğüm 27 derecelik bir açı ile karşı karşıya geliyor ve Büyük Su Üçgeni ortaya çıkıyor. Tüm burçları, özellikle de su burçlarını çok yoğun bir şekilde etkileyecek olan Büyük Su Üçgeni en büyük sorunların çözümü için bize yol açacak.

Büyük Su Üçgeninin etkisiyle genel anlamda sağlık, rahatlama, hedefler, hayaller ve geçmişten gelen sorunlar ön plana çıkıyor. Bu konularda uzunca bir süredir devam eden sorunların geçeceğini ifade etmek mümkün. Aynı zamanda bu konularda haberler alacaksınız ve belli deneyimler karşısında düşünceleriniz de değişecek.

Bu dönemde yakınlarınız, çocuklar ve arkadaşlarınızın size ihtiyacı olabilir. Onlara gereken ilgiyi gösterecek ve kararlı tavırlarınız ile etkileyici olacaksınız. Bu arada parasal konulara yönelik ihtiyaçlarınız artmış olabilir veya yapmanız gereken işler sizin yapabileceğinizden daha fazla gelebilir. Bu nedenle önümüzdeki günlerde tasarruflu olmanızda yarar olacaktır.

Bu hafta içinde Büyük Su Üçgeni’nin etkisiyle moraliniz ve kendinize olan güveninizin yüksek olduğu bir dönemdesiniz ve olayları iyimser açıdan değerlendirebilirsiniz. Bu arada saygı duyduğunuz kişilerin ilgisi ve desteği ile kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Ayrıca iyimser kişilere tesadüf edebilirsiniz ve onlardan etkilenebilirsiniz.

Büyük Su Üçgeni tüm burçların hayallerine ve hedeflerine daha fazla yaklaşmasına neden oluyor. Daha makul ve sevgiyle davranmak için gayret gösterin. İstekleriniz ile ilgili beklentileriniz büyük olabilir ve radikal değişiklikler yapmanız gerekebilir. Aslında kendinizi yenilemeniz mümkün. Fakat mevcut durumu korumaya çalışırken aynı zamanda radikal değişiklikler yapamazsınız. Bunu da aklınızdan çıkartmamalısınız.

Büyük Su Üçgeni hayatımızı yoğun bir şekilde etkisi altına alacak ve etkisi önümüzdeki haftalarda da devam edecek. En iyisi olayları akışına bırakın ve kendinizi fazla zorlamayın. Haftanın ilerleyen günlerinde arkadaşlarınız ile haberleşeceksiniz ve girişimde bulunmak için harekete geçeceksiniz. İlişkilerinize özen göstermeniz gerekiyor.

Büyük Su Üçgeni etkili olduğu süreç boyunca tüm burçların hayatlarını değiştirmeye geliyor. Yapmak istediklerinizi ertelemek zorunda kalmış olabilirsiniz. Gecikmeler yüzünden baskı hissediyor olabilirsiniz ancak olaylara bakış açınızı değiştirmeyi başarabilirseniz, bu durumun da fırsat olduğunu anlayacaksınız. Bunu aklınızda tutarsanız dönüşüm rüzgarlarından siz de faydalanabilirsiniz.