Büyük Su Üçgeni

Bu hafta sonunda Balık burcundaki Neptün ile Akrep burcundaki Jüpiter arasında Büyük Su Üçgeni oluşuyor. Peki, Büyük Su Üçgeni bizi nasıl etkileyecek?

Öncelikle Büyük Su Üçgeninin en etkili gezegensel karşılaşmalardan biri olduğunu söylemekte yarar var. Bu üçgen açı hayatımızı hem oldukça uzun süre etkileyecek hem de etkisi çok yoğun olacak, diğer tüm enerjileri bastıracak.

Büyük Su Üçgeni genel anlamda sınırsızlığı, sonsuzluğu, genişlemeyi ve ilerlemeyi temsil ediyor. Bu genişleme ve ilerleme sürecini başlatacak, tüm burçların zincirlerini kırıp sınırları aşmasını sağlayacak olan Büyük Su Üçgeni 2018 Ağustos’a kadar da çok ciddi şekilde etkisini göstermeye devam edecek.

Bu süreçte hayatınızın farklı alanlarında başlayan küçük küçük değişiklikler adım adım  sizi başka bir döneme taşıyacak. Hiçbir şey kaotik, hızlı ya da sürpriz bir şekilde gerçekleşmeyecek. Bu yavaş değişimin doğal bir süreç olduğunu siz de fark edeceksiniz. Hiçbir şey için aceleci olmanıza ya da ısrar etmenize gerek yok. Bu gezegensel enerji sizi ne olursa olsun doğru yola sokacak.

Büyük Su Üçgeni özellikle Akrep ve Balık burçlarının etkisi ile sizi hayatınızın daha derinlerine gitmeye itecek. Her konuda derin ve detaylı düşünmeye başlayacak. Yüzeyselliğe belki de tahammül bile edemeyeceksiniz. Etrafınızdaki tüm sırların açığa çıkması ile birlikte hem kendinize hem de hayata olan inancınız da sağlamlaşacak diyebiliriz.

Bu dönemde sık sık hayal kurabilir. Farklı hedeflerinizle ilgili planlar yapabilirsiniz. Jüpiter’in sağlayacağı bilgelik enerjisi bu anlamda size yardımcı olacak. Aynı zamanda yaşadığınız deneyimlerin kutsal olduğunu da düşünebilirsiniz. Tesadüf mü yoksa kader mi? sorusu sık sık aklınıza gelecek. Dini inançlarınız da oldukça güçlenecek.

Büyük Su Üçgeni sizi negatif enerjilerden arınmaya hazırlayacak, iyiye yöneleceksiniz. Bu gezegensel karşılaşmanın diğerlerinin aksine çok destekleyici ve yardımcı olduğunu unutmamalı, bunu iyi değerlendirmelisiniz. Büyük Su Üçgeni etkili olduğu sürece sevgi, şefkat ve güven duyguları da sizin için daha önemli hale gelecek.

Bu günlerde ilişkisi olmayan burçların ruh eşlerini bulması veya yıldırım aşkına tutulması olası. İlişkisi olan burçlar ise ilişkilerinde çok daha mutlu hissetmeye başlayacak. Sağlığınızla ilgili de daha dikkatli olacağınızı söyleyebiliriz. Su burçlarının etkisi ile daha çok dinlenmeye ve manevi yaralarınızı iyileştirmeye zaman ayıracaksınız.

Bu gezegensel karşılaşmayı en iyi şekilde değerlendirmek için bu süreçte çok daha fazla hayal kurun. Sınırların sadece zihninizde olduğunu unutmayın çünkü gerçekleştirmek istediklerinize artık çok daha yakın hissedeceksiniz. Üretin, yaratıcı enerjinizi kullanın ve ruhunuzu dinlendirin. Tüm olumsuzluklardan arındığınız bu süreç kesinlikle tüm burçlar için mucizevi bir etki yaratacak…