Büyük Ateş Üçgeni

Bu hafta içinde Ay, Juno ve Ceres asteroitleri arasında Büyük Ateş Üçgeni oluşuyor. Peki, Büyük Ateş Üçgeni bizi nasıl etkileyecek?

Öncelikle Büyük Ateş Üçgeninin Koç, Aslan ve Yay burçlarında gerçekleştiğini ifade etmekte yarar var. 2 derecelik açı ile karşı karşıya gelen bu gezegensel enerjiler Büyük Ateş Üçgenini oluşturarak hayatımızı yoğun şekilde etkileyecekler.

Bu süreçte hayatınızın farklı alanlarında başlayan küçük küçük değişiklikler adım adım  sizi başka bir döneme taşıyacak. Hiçbir şey kaotik, hızlı ya da sürpriz bir şekilde gerçekleşmeyecek. Bu yavaş değişimin doğal bir süreç olduğunu siz de fark edeceksiniz. Hiçbir şey için aceleci olmanıza ya da ısrar etmenize gerek yok. Bu gezegensel enerji sizi ne olursa olsun doğru yola sokacak.

Bu dönemde sık sık hayal kurabilir, farklı hedeflerinizle ilgili planlar yapabilirsiniz. Jüpiter’in sağlayacağı bilgelik enerjisi bu anlamda size yardımcı olacak. Aynı zamanda yaşadığınız deneyimlerin kutsal olduğunu da düşünebilirsiniz. Tesadüf mü yoksa kader mi? sorusu sık sık aklınıza gelecek. Dini inançlarınız da oldukça güçlenecek.

Bu günlerde ilişkisi olmayan burçların ruh eşlerini bulması veya yıldırım aşkına tutulması olası. İlişkisi olan burçlar ise ilişkilerinde çok daha mutlu hissetmeye başlayacak. Sağlığınızla ilgili de daha dikkatli olacağınızı söyleyebiliriz. Ateş burçlarının etkisi ile daha çok dinlenmeye ve manevi yaralarınızı iyileştirmeye zaman ayıracaksınız.

Genel olarak tüm burçları yoğun şekilde etkileyecek Büyük Ateş Üçgeninde tabi ki ateş burçları ve yükselen ateş burçları bu sürede birebir yaşayacaklar. Ateş burçlarının durumunu kısaca ifade etmek gerekirse şöyle diyebiliriz:

Büyük Ateş Üçgeni hem geçmişten gelen hem de takın zamanda yaşadığınız kötü olaylara duyduğunuz öfkenin yatışmasına yardımcı olacak. Bu süreçte kendinizi daha iyi hissedecek, bu olumlu enerjiyi sevdiklerinize de aktaracaksınız.

Büyük Ateş Üçgeni huzursuz doğanızı rahatlatacak ve hiç olmadığınız kadar huzurlu hissetmenizi sağlayacak. Bu huzur özellikle de insan ilişkilerine yansıyacağı için kavgalardan ve kaotik ortamlardan uzak duracaksınız.  

Büyük Ateş Üçgeni içinize kapanmanıza ve içinize yaptığınız bu yolculukta uzunca bir süredir kararsız kaldığınız konuları sonuca bağlamanıza yardımcı olacak. İçinizi kemiren bu soru işaretlerinin yok olması ile büyük bir rahatlama hissedeceksiniz.

Büyük Ateş Üçgeni hepimizi genel anlamda silkelemeye geliyor. Bunu unutmamalıyız. Yorgunluklarımızı ve üstümüzdeki uyuşukluğu atacak ve her ne istiyorsak onun için hızla harekete geçeceğiz.