Burçlara Göre Sevgililer Günü Yorumları

Koç Burcu

Mars ve Venüs Sevgililer Gününde Koç Burcunda olacak bu da Sevgililer Gününü çok iyi geçireceğiniz anlamına geliyor. Eros oklarını sizin için saklıyor. Sevgiliniz varsa hayallerinizdeki gibi bir akşam geçireceksiniz, yoksa da yeni bir aşka yelken açacaksınız. Tartışmalardan kaçının. Tartışmalar her şeyi mahvedebilir, unutmayın.

 

Boğa Burcu

Sevgililer Gününde oldukça hassas olacaksınız. Belki de Sevgililer günü planınızı çok önceden belirlediniz ancak hassasiyetiniz nedeniyle yanlış anlaşılmalara açık olacaksınız. Sevgililer Gününü mutlu geçirmek için biraz daha sakin olmaya çalışın ve anın tadını çıkartın, pişman olmayacaksınız.

 

İkizler Burcu

Sevgililer Gününde Venüs ile Mars’ın yardımcı olduğu burçlardan biri de sizsiniz. Eğer sevgilinize ya da nişanlınıza evlenme teklif etmeyi düşünüyorsanız, şimdi tam zamanı. Cesur olun. Ona güzel bir akşam hazırlayın ve o kusursuz akşamın ardından teklifinizi patlatın, size hayır demeyecektir.

 

Yengeç Burcu

Sevgililer Gününde duygusal olma ihtimaliniz yüksek. Duygusal anlamda her zaman oldukça hassas olan Yengeçler 14 Şubat’ta biraz daha duygusal olacaklar bu yüzden dış sebepler nedeniyle kavga etmek ve üzülmek istemiyorsanız Sevgililer Gününü evde geçirmenizde yarar olacaktır.

 

Aslan Burcu

Sevgililer Gününde hiç olmadığınız kadar kendinize güvenli olacaksınız. Aşkı iliklerinize kadar hissedeceksiniz. Partnerinizle birlikte geçireceğiniz bu özel akşam için güzel bir plan yapın ve partnerinizi şaşırtın. Mum ışığında bir akşam yemeği ya da romantik bir tatil sevgilinizin gözlerini kamaştıracak.

 

Başak Burcu

Sevgililer Gününde her zaman soğuk olan Başaklar hiç olmadıkları kadar sıcak olacaklar. Sevgililer Gününü iyi değerlendirmenizde yarar var. Sevgilinizi kırdıysanız gönlünü alın çünkü o gece ışıldayacaksınız. Sinemaya gitmeyi tercih edebilir ya da sevgilinize ellerinizle yaptığınız bir hediye verebilirsiniz.

 

Terazi Burcu

Sevgililer Gününde Venüs ile Mars size karşı olacak bu yüzden çok dikkatli olmalısınız. Partnerinizi kırma ihtimaliniz çok yüksek bu yüzden riskli konulara girmeyin. Şefkatli, sakin olun ve ona ilişkinizin olumlu yönlerinden bahsedin. Küçük hediyelerle partnerinizi şımartabilirsiniz.

 

Akrep Burcu

Sevgililer Gününde Mars yanınızda olacak. Bu yüzden Mars’ın etkisini de kullanarak güzel bir akşam geçirebilirsiniz. Unutulmaz bir akşam için her ayrıntıyı planlamalısınız. Sevgiliniz kıskanç biri ise onu kıskandıracak hareketlerden kaçının ve kavga etme ihtimaliniz ortaya çıkarsa alttan alan taraf siz olun.

 

Yay Burcu

Sevgililer Gününde Venüs ile Mars yanınızda olacak. Duygularınızı ifade etmekten kaçınmayın. Karşınızdaki kişiye açık olun. Sevgililer Gününde korkularınızı bir kenara bırakın ve partnerinize teslim olun. Gecenin sonunda hayatınızın olumlu yönde değiştiğine kendiniz şahit olacaksınız.

 

Oğlak Burcu

Sevgililer Gününde hiç olmadığınız kadar şefkatli olacağınızı söyleyebiliriz. Sevgililer Gününde ilişkinizle ilgili kaybetme korkusu, kıskançlık gibi olumsuz duyguları bir kenara bırakmalısınız. Unutmayın bu sizin geceniz. Evde, restoranda ya da başka bir yerde Sevgililer Günü sevgi sözcüklerini kullanma günüdür.

 

Kova Burcu

Sevgililer Günü sizin için büyük bir anlam ifade etmiyor olabilir ama partnerinizin farklı düşündüğünü biliyorsanız ona karşı kayıtsız kalmamalısınız. Sevgililer Günü sevginin gösterildiği bir gündür, bırakın karşınızdaki kişi mutlu olsun. Ona küçük bir hediye alın ve birlikte mutlu olun.

 

Balık Burcu

Sevgililer Gününde Venüs ile Mars yanınızda değil, tam tersi size karşı çalışıyorlar. Sevgililer Gününde partnerinize karşı açık olmalı ve hissettiğiniz olumlu duyguları mutlaka onunla paylaşmalısınız. Kavga etmekten kaçının. İyimser olmaya çalışın ve anın tadını çıkarın. Paylaşım güzeldir, unutmayın.