Burçlara Göre Hediye Seçme Rehberi

Yeni yıla doğru adım adım ilerlerken hepimizin aklında şimdiden sevdiklerimize alacağımız hediyelerle ilgili düşünceler oluşmaya başladı. Hediye seçiminde burçlara göre yapılacak tercihler aldığımız hediyelerin çok daha fazla beğenilmesine yardımcı olacak.

Peki hangi burca ne hediye almalıyız?

 

Koç: Koç burçları ateşli ve aceleci bir karaktere sahiptirler. Bu yüzden Koç erkekleri için kıyafet, kravat ya da kış aksesuarları tercih edebilir, Koç kadınları için de takı setleri ya da ev eşyası alabilirsiniz.

 

Boğa: Boğa burçları rahatlarına düşkün ve alışkanlarına bağlıdırlar. Boğa erkekleri için kendi zevklerine göre bir hediye seçecekleri hediye kartı verebilir, Boğa kadınları içinse hediye ya da çikolata seti hazırlayabilirsiniz.

 

İkizler: İkizler burcu meraklı ve açık görüşlü yapıları ile hediye alma konusunda hiç zorlanmayacağınız burçlardan biridir. İkizler erkekleri için bir hobi seti tercih edebilir ve İkizler kadını için de bir aksesuar ya da ev eşyası alabilirsiniz.

 

Yengeç: Yengeçler evine bağlı ve duygusal burçlardır. Bu yüzden onlara alacağınız hediyenin özel olması önemlidir. Yengeç erkekleri için güzel bir cüzdan alabilir, Yengeç kadınları içinse mutfak aleti ya da küçük bir tablo alabilirsiniz.

 

Aslan: Aslanlar havalı, gösterişli ve kendine güvenen burçlardır. Onlar için kaliteli bir hediye seçimi önemlidir. Aslan erkekleri için güzel bir saat alınabilir, Aslan kadınları içinse tek taş yüzük ya da pahalı bir kolye seçilebilir.

 

Başak: Başaklar titizdirler ama sadelikten hoşlanırlar. Onlara kesinlikle kullanışlı bir hediye almalısınız. Başaklar erkekleri için güzel bir gömlek alabilirsiniz, Başak kadınları içinse mum, parfüm ya da şapka tercih edebilirsiniz.

 

Terazi:  Teraziler zarif, estetik ve güzel olan eşyalardan hoşlanırlar. Onlara bir hediye seçerken çok mağaza gezmeniz gerekebilir. Terazi erkekleri için güzel bir kemer veya kalem alabilirsiniz, Terazi kadınları içinse makyaj malzemesi veya bir gezi için uçak bileti tercih edebilirsiniz.

 

Akrep: Akrepler gizemli, tutkulu ve karizmatik burçlardır. Akreplere alınacak hediyelerin düşünceli olması gerekir. Akrep erkekleri için masa saati veya gece lambası alabilir, Akrep kadınları içinse gecelik veya pırlanta takı tercih edebilirsiniz.

 

Yay: Yaylar esprili, maceraperest ve şakacıdırlar. Bu yüzden onlara ilginç bir hediye almak isteyebilirsiniz. Yay erkekleri için eğlenceli bir satranç ya da tavla takımı seçebilir, Yay kadınları içinse kupa, pelüş oyuncak, yastık veya komik bir bileklik alabilirsiniz.

 

Oğlak: Oğlaklar tutumlu ve sorumluluk sahibidirler. Onlar boşa harcama yapılmasını sevmez. Bu yüzden Oğlak erkekleri için ofis ürünleri ya da fotoğraf albümü alabilir, Oğlak kadınları içinse şık bir bluz ya da fular almayı seçebilirsiniz.

 

Kova: Kovalar özgün ve kişilik sahibidirler. Renkli kişiliklerine özel hediyeleri severler. Bu yüzden Kova erkekleri için küçük bir elektronik eşya alabilir, Kova kadınları içinse çay veya kahve bardağı takımı alabilirsiniz.

 

Balık: Balıklar duygusal, romantik ve yumuşak bir karaktere sahiptirler. Estetik ve güzellik onlar için de önemlidir. Balık erkekleri için kitap, müzik CD’si, gemi maketi alabilir, Balık kadınları içinse banyo sabunları, kokulu mumlar veya küçük ev eşyaları tercih edebilirsiniz.