Burçlar için Tatil Önerileri

Havaların ısınmasıyla birlikte çoktan tatil planları yapmaya başladık, hatta bazılarımız kısa süreli tatillere çıktılar bile. Peki, burçlar için en uygun tatil planları nasıl yapılır?

 

Koç: Belirli bir hedefe yönelik planlı geziler yapmaktan hoşlanıyorsunuz. Kültürel zenginliği ve tarihi ile ön plana çıkan lokasyonlar öncelikli tercihiniz. Bu tatillerde size en iyi arkadaş Boğa, Başak, Akrep veya Balık burçları olacaktır.

 

Boğa: Doğuştan bir seyahat aşığı olarak bir insanın sahip olabileceği en iyi yolculuk arkadaşısınız. Macera seven yanınız sizi hep yeni deneyimlerle tanışmaya çağırıyor. Bu tatillerde size en iyi arkadaş Koç, Aslan, Terazi veya Kova olacaktır.

 

İkizler: Eğlenceyi çok seven kişiliğiniz sizin için yolculuğu da vazgeçilmez kılıyor. Etraftaki insanları gözlemleyebileceğiniz ve yoldayken kafede mola vereceğiniz yolculukları seviyorsunuz. Bu tatillerde size en iyi arkadaş Yengeç, Başak, Oğlak olacaktır.

 

Yengeç: İşkolik yapınız sizi yolculuklara çıkma konusunda zorluyor. Spesifik bir amaca yönelik seyahat gerçekleştirmeyi seviyorsunuz. Bu yıl içerisinde tatile çıkarak iş düşüncesinden uzaklaşmalısınız. Bu tatillerde size en iyi arkadaş Boğa, Akrep olacaktır.

 

Aslan: Adrenalin tutkunuz sizi macera peşinde koşacağınız yolculuklara çağırıyor. Her zaman zihninizin ya da bedeninizin sınırlarını zorlayacak deneyimleri tercih ediyorsunuz. Bu tatillerde size en iyi arkadaş Yengeç, Başak, Oğlak veya Balık burçları olacaktır.

 

Başak: Yolculuk sizin için konforla eş anlamlı. Bir Aslan burcu olarak yolculuklarınızdan beklentinizi mükemmel manzaralar ve eşsiz anlar oluşturuyor. Uzun soluklu seyahatlere çıkabilirsiniz. Bu tatillerde size en iyi arkadaş Koç, İkizler, Terazi olacaktır.

 

Terazi: Nostaljiye olan bağlılığınızı yolculuk seçiminizde de belli ediyorsunuz. Farklı yerler keşfetmektense aynı yere birkaç kere gidebilirsiniz. Kısa süreli yolculuklar ve deniz kenarı tam size göre. Bu tatillerde size en iyi arkadaş Boğa, Başak olacaktır.

 

Akrep: Tam bir seyahat aşığısınız. Sizin için harita üzerinde keşfedilmeyecek yer yok. Sizi cezbeden, kültürel zenginlik ve mimari yapılar. Entelektüel bilginizi zenginleştirecek yerleri seçiyorsunuz. Bu tatillerde size en iyi arkadaş Koç, Aslan olacaktır.

 

Yay: Seyahatlerinizin odak noktasını konfor oluşturuyor. Kalacağınız yer rahat olmalı, yerel lezzetlerden yemeli ve gittiğiniz bölgenin tadına varmalısınız. Rotanıza karar verirken doğa ve romantizmi seçiyorsunuz. Bu tatillerde size en iyi arkadaş Yengeç, Başak olacaktır.

 

Oğlak: Meraklı, eğlenceli ve pek de sabırlı olmayan kişiliğiniz, yolculuk seçimlerinizi de etkiliyor. Kamp gibi doğada macera yaşanabilecek tatiller tam size göre. Bu tatillerde size en iyi arkadaş İkizler, Aslan, Yay veya Kova burçları olacaktır.

 

Kova: Cesur, girişimci ve lider olma özelliğinizden dolayı sizin için daha çok doğa ile iç içe olacağınız, ekstrem spor dallarını deneyebileceğiniz bir tatil ideal olacaktır. Bu tatillerde size en iyi arkadaş Başak, Akrep ve Yay burçları olacaktır.

 

Balık: Tam bir romantizm ve duygusallık burcusunuz. Romantik yürüyüşlerden ve deniz sesinden hoşlanıyorsunuz. Göl, deniz ve su tam size göre. Hayal kurma yeteneğinize hitap eden yerler gitmelisiniz. Bu tatillerde size en iyi arkadaş İkizler, Balık ve Oğlak olacaktır.