Boğa Burcunda Yeni Ay

26 Nisan’ı 27’sine bağlayan gece Boğa burcunda 6 derecelik bir Yeni Ay gerçekleşecek ve Boğa döngüsünü güçlendirerek hayatımızı etkisi altına alacak. Peki Boğa Burcunda Yeni Ay hayatımızı nasıl etkileyecek?

Boğa burcunda gerçekleşen Yeni Ay’ın öncelikle Boğa döngüsünün bir parçası olduğunu belirtmekte yarar var. Boğa burcunda Yeni Ay bu yüzden Boğa döngüsünün etkilerini arttıracak ve Boğa’nın özgüven dolu yoğun enerjisinin hepimizi etkilemesini sağlayacak. Bu da bu dönemde hayatımızı kontrol altına alma gücüne sahip olacağımız anlamına geliyor.

Yeni Ay dönemlerinin genellikle hayatımızda yeni bir döngüye başlamak için uygun zaman dilimleri olduğunu söyleyebiliriz. Bu dönemde Yeni Ay Boğa burcunda gerçekleştiği için oldukça şanslıyız çünkü hem yarım kalan işlerimizi tamamlayabilecek hem de yeni başlangıçlar yapabilecek kadar güçlü olacağız. Özellikle, para, özgüven, meslek gibi kişisel kaynaklar konusunda oldukça olumlu gelişmeler olacağını söylemekte yarar var.

Boğa burcunda gerçekleşen Yeni Ay ayrıca hayatımızın neredeyse her alanında çok daha somut, kararlı ve gerçekçi adımlar atmaya başlayacağımız anlamına geliyor. Boğa döngüsünün etkilerinden biri olarak bahsettiğimiz üzere bu dönemde de ayaklarımızın yere sağlam basması belki de bizim için en önemli şey haline gelecek.

Tüm bu olumlu etkilere rağmen yine de Boğa burcunda gerçekleşen Yeni Ay döneminde ilerlemenin yavaş olacağını da unutmamak gerek. Hedefleriniz ve hayalleriniz için biraz daha azimli ve sabırlı olmanız gerekecek, bunu unutmayın. Bu dönemde yeni başlangıçlar yapmayı düşünüyorsanız bunun için sabırlı, çalışkan ve gerçekçi olmanız gerekecek.

Bu dönemde Boğa burcunun baskın hale gelmesi nedeniyle hayatınızda karmaşık hiçbir konuya yer vermek istemeyeceksiniz. Oldukça sessiz, sakin bir dönem sizi bekliyor. Boğa Yeni Ay döneminde eğer kendinizi çaresiz ya a kaybolmuş hissedecek olursanız, bu haftayı iyi değerlendirmeli ve yeni başlangıçlar için fırsat kollamalısınız. Yeni Ay dönemlerinde çözülemeyecek problem yoktur çünkü oldukça olumlu enerjiler hayatımızı etkisi altına alır, unutmayın.

Boğa burcunda gerçekleşen Yeni Ay, hepimiz için yeni umutlar, kararlı adımlar ve verimli çalışmalar getirecek. Bu keyifli dönemi iyi değerlendirmekte yarar var çünkü Boğa döngüsü bitmeden önce belki de yaşayacağımız son olumlu dönemlerden biri de Yeni Ay dönemi olacak. Kendinize keyif alacağınız aktiviteler bulun ve Yeni Ay’ın sizi başarılı kılması için sadece biraz sabredin.