Başak Döneminin Başlangıcı

Bu hafta sonunda Güneş Başak burcuna giriyor ve Başak dönemi başlıyor. Peki, Başak dönemi burçlara neler getirecek?

Başak döneminin başlaması genel anlamda ilerlemeyi, gelişmeleri, büyümeyi, olgunlaşmayı ve yola devam etmeyi simgeliyor diyebiliriz. Güneş’in Başak burcuna girmesiyle Başak döneminin başlaması tüm burçların artık geçmişten gelen yaralarını bir kenara bırakıp geleceklerini düşünmeye başlayacakları anlamına geliyor.

Önümüzdeki günlerde hayatımızdaki Başak enerjisinin artmasıyla birlikte detaylara da çok daha fazla dikkat edeceğiz. Tüm burçlar artık detayları çok daha iyi görecek. Bu da yaratıcı enerjisinin artmasına, yaratıcı enerjinin üretimde çok daha verimli şekilde kullanılmasına ve büyük başarılar elde edilmesine yardımcı olacak. Sadece detaylarda kaybolup da büyük resmi tamamen kaçırmayın yeter.

Başak Döneminde egoya yer olmayacak bunu unutmamalısınız. Başak egosundan arınmış, başkalarını düşünen, yardım etmeyi ve fedakarlıklar yapmayı seven bir burçtur. Başak enerjisinin artması ile hepimizin etrafımızdaki kişileri mutlu etmek için çok daha fazla uğraşmaya başlayacağını da ifade edebiliriz.

Bu hafta içinde özellikle etkisi çok daha yakın şekilde hissedilecek Başak enerjisi tüm burçların daha olumlu düşünmesini sağlayacak ve hepimiz etrafımızdaki kişilerin de iyimser olması için çaba harcayacağız. Aynı zamanda Başak enerjisinin artmasıyla farkındalığımız da artacak. Hem kendi hayatımızla hem de sevdiklerimizin hayatıyla ilgili şeyleri çok daha iyi göreceğiz.

Başak enerjisinin etkili olacağı bu süreçte mutlu olmak aslında tamamen sizin elinizde. Çünkü Başak dönemine direnmezseniz hem geçmişte yaşadığınız kötü deneyimleri çok daha kolay unutup gelecekle ilgili planlar yapmaya başlayacaksınız hem yaratıcı enerjinizi üretimde daha iyi kullanacağınız için her türlü üretimde başarıyı elde edeceksiniz hem de aynı zamanda sevdiklerinizle olan iletişiminiz de hiç olmadığı kadar iyi olacak.

Bu süreçte ailenizle daha çok zaman geçirebilir, dargın olduğunuz kişilerle barışabilir ve daha fazla yemek yapabilirsiniz. Zayıflıklarınızın, endişelerinizin ve korkularınızın yersiz olduğunu anlayacak, bunları kolayca aşacaksınız. Yanlışları düzeltmeniz ve detaylarla ilgilenmeniz de çok daha kolay olacak. Başak enerjisi aslında bir anlamda tüm burçların yaralarını sarmaya ve onları olgunlaştırmaya geliyor da diyebiliriz.

Başak dönemi önümüzdeki günlerde etkisini arttırarak devam ederken sık sık hayatınızı düşünebilir, maneviyatın sizin için çok daha önemli olduğunu anlayıp olgunlaşabilir ve artık geçmişten gelen, ilerlemenize engel olan yaraları bir kenarda bırakıp yolunuza devam etme kararı alabilirsiniz. Sadece önünüze bakarsanız mutlu bir geleceğin sizi beklediğini göreceksiniz.