Başak Burcunda Süper Ay ve Etkileri

19 Şubat Salı gecesi 2019 yılının ilk Süper Ay’ı gerçekleşti ve Başak burcunda 0 derecelik bir Dolunay meydana geldi. Peki, Başak burcunda Süper Ay bizi nasıl etkileyecek?

Dünya’nın uydusu olan Ay, Dünya’nın ekseni etrafında dönüyor. Ancak yörüngesi tam daire olmadığı için dönem dönem Ay, Dünya’ya yakınlaşıyor ve uzaklaşıyor. Ay ile Dünya arasındaki uzaklığın ortalama olarak 383 bin kilometre olarak biliniyor. Bu uzaklığın azalması olayına Süper Ay deniyor.

Dünya ile Ay’ın en yakın halini aldığı Süper Ay, Dolunay ile birlikte Başak burcunda gerçekleşti ve anında tüm Dünyayı etkisi altına aldı diyebiliriz. Bu durumda burçların da Süper Ay’dan çok ciddi şekilde etkilenmesi çok normaldir.

Başak burcunda Süper Ay öncelikle tüm burçlar için gelecek, doğrular ve sonuca ulaşma konularında büyük bir aydınlanma sağlayacak diyebiliriz. Özellikle de bu süreçte var olan belirsiz durumlar sonuca kavuşacak ve hemen ardından yeni başlangıçlar ile hayatımıza devam edebileceğiz.

Dolunay dönemlerinin aynı zamanda da yeni fırsatlar elde etmek, hayatımızı düzene sokmak ve düzenimizi temelinden değiştirmek için en uygun zamanlar olduğunu unutmamalısınız. Başak’ta yani bir toprak burcunda gerçekleşen bu Süper Ay boyunca hayatımızı değiştirmek, bir şeylerin istediğimiz gibi olmasını sağlamak istiyorsak bazı fedakarlıklar yapmamız da gerekebilir.

Genel olarak kısa kısa burçların durumuna bakacak olursak Süper ile birlikte Koçlar sorunları aşarak her olayda sonuca ulaşıyor. Boğalar kararlı olurlarsa yaratıcı işlerde büyük başarılar elde edebilirler. İkizler gereğinden fazla sorumluluk almamalı ve hayatına bırakmalı. Yengeçler aşk, sevgi ve şefkat konularında büyük bir şans elde edecekler.

Aslanlar her alanda çok güzel haberler alacaklar ama beslenme ve spor konusunda dikkat etmeleri gerek. Başaklar bu Süper Ay’dan çok daha fazla etkilenecekler ve büyük bir dönüşüm yaşayacaklar. Teraziler yeni sorumluluklar alacak ve aileleri ile araları daha iyi olacak. Akrepler olgunlaşacaklar ama sosyal hayatta tüm insanların merkezine yerleşmeyi de başaracaklar.

Yaylar sabırlı olurlarsa kariyer, eğitim ve ev hayatı konularında işlerini yoluna sokacaklar. Oğlaklar kısa seyahatlere çıkabilir, tatil yapabilir ya da rahatlatıcı hobilere başlayabilirler. Kovalar ekonomik konularda dikkatli olmak zorundalar. Para konusunda dışında ise işleri yolunda olacak. Balıklar kariyer, eğitim, aşk konularında çok daha şanslı olacak ve yepyeni fırsatlar elde edip başarıyı da yakalayacaklar.

Başak burcunda gerçekleşen Dolunay ve Ay’ın Dünya’ya en yakın halini alarak Süper Ay’a dönüşmesi ile hepimizin hayatında büyük değişiklikler olacak. 2019 yılının başladığını gerçekten hissedeceğimiz bu günleri daha iyi adımlar atmak için kullanırsanız tüm konularda olumlu bir değişim yaşarsınız.