Balık Döneminin Burçlara Göre Etkileri

Balık döneminin etkisi hızla devam ediyor. Peki, ayrı ayrı burçlar bundan nasıl etkilenecek?

 

Koç: Balık döneminde hiç olmadığınız kadar duygusal olacak, ani duygusal değişimler yaşayacaksınız. Biraz daha kontrollü olmanızda yarar var. Yaratıcılığınız yüksek ve sağlık konularına daha çok özen göstereceksiniz.

 

Boğa: Balık döneminde kendinizi farklı konularda geliştirmek isteyebilirsiniz. Eğitim ve kariyer konuları sizin için daha önemli hale gelirken aile üyelerinizle ilgili de daha özenli olmaya çalışabilirsiniz. İçinizde fırtınalar kopması da mümkün.

 

İkizler: Balık döneminde hayatınızda değişim rüzgarları esmeye başlıyor. Sosyal ilişkilerinizde ve hayatınızın farklı alanlarında değişimi yaşayacaksınız. Rahatlamak için kendinize daha çok zaman ayırmaya özen göstermelisiniz.

 

Yengeç: Balık döneminde sevgi ve şefkat duyguları sizin için ön plana çıkacak. Gündem maddeleriniz organizasyonlar, davetler ve daha çok eğlence olacak. Sorumluluklarınızı aksatmamalı, kendinizi de çok sıkmamalısınız.

 

Aslan: Balık döneminde hırslarınız daha fazla kendini gösterecek. Kariyer, eğitim ve aşk konularında elde etmek istediklerinize kavuşamazsanız hiç olmadığınız kadar mutsuz olabilirsiniz. Biraz sabırlı olursanız sorunlar çözülür.

 

Başak: Balık döneminde detaylara takılacaksınız. Detaylardan kurtulup büyük resmi gördüğünüz her an ise daha farkındalık sahibi olacaksınız. Başını kaldırmalı ve etrafınızdaki neler olup bittiğine iyice dikkat etmelisiniz.

 

Terazi: Balık döneminde duygularınız kabardığı için biraz daha duygusal olacaksınız. Normalin aksine kabuğunuza çekilmek isteyebilir, kimseyle görüşmek istemeyebilirsiniz. Farklı etkinliklerle ilgilenmek size iyi gelecektir.

 

Akrep: Balık döneminde en çok sağlık ve spor konularına özen göstermeye başlayacaksınız. Artık kendinizi daha iyi hissetmek için ne gerekiyorsa yapacaksınız. Fiziksel değişiklikler yapmak gibi planlarınız da olması mümkündür.

 

Yay: Balık döneminde daha dalgın ve yoğun olacaksınız. Dalgınlığını konusunda dikkatli olun sakarlıklara da açık olabilirsiniz. Biraz daha fazla dikkatinizi toplamak için önce kafanızı bir dinlendirin. Sonra sorumluluklara odaklanın.

 

Oğlak: Balık döneminde kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Çünkü Balık burcunun duygusal enerjisi size her anlamda çok iyi gelecek. Hedeflerinize ulaşmak için harekete geçmeyi düşündüğünüz planlar varsa, hemen işe koyulun.

 

Kova: Balık döneminde en çok etkilenecek burçlardan birisiniz. İçinizde ani bir hüzün hissedebilirsiniz. Bu hüzne takılıp kalmak yerine kafanızı dağıtacak işler bulun. Böylece hem daha başarılı olabilir hem de rahat hissedersiniz.

 

Balık: Balık döneminde en çok siz etkileneceksiniz. Normalde karakter özellikleriniz nasılsa bu özellikler iki katı yoğunlukta yaşanacak. Yaratıcı ve üretken olmaya çok daha uygun olacaksınız. Kendinizi yıpratmadan bu süreci atlatmanız önemli.