Balık Dönemine Doğru Kaos Bitiyor

Yavaş yavaş Kova döneminden çıkıyoruz ve temel gezegenler de Kova burcundan çıkarak Balık burcuna geçiyor. Peki, Balık dönemine bir hafta kala hayatımızda neler olacak?

Bu hafta Venüs’ün de Balık burcuna geçmesi ile hayatımızdaki Balık enerjisi daha baskın hale gelmişti. Güneş’in diğer gezegenlerle birlikte sırasıyla Balık burcuna geçmesine tam bir hafta kaldı. Kısacası şuan tam olarak Kova ile Balık döneminin arasındayız.

Bu süreç hepimiz için çok önemli çünkü Kova enerjisinin bireyselliği yavaş yavaş biterken tüm sınırların kalktığı Balık enerjisine doğru yaklaşıyoruz. Sosyal ilişkiler, para, özgüven ve manevi değerler konusunda tamamen esnek olacak. Tüm sınırları kaldıracak olan Balık enerjisi tüm burçlara iyileştirici bir güç gibi mucizevi gelecek diyebiliriz.

Önümüzdeki günlerde Balık enerjisi sizi daha fazla sevgiye, şefkate, mutluluğa yönlendirecek. Fedakarlık yapma konusunda hiç tereddüt etmeyecek, daha çok verdikçe siz de etrafınızdaki insanlardan çok daha fazlasını alacaksınız. Balık enerjisinin mütevazi ve güçlü duruşu sizi yoğun bir biçimde etkisi altına alacak.

Bu dönemde sizi zayıflatacak olan kötü alışkanlık, bağımlılıklar, kendi kendinizi eleştirme gibi konularda dikkatli olmanız çok önemli. Çünkü Balık enerjisi sevgi ve mutluluk ile takıntı çizgisi arasında gidip gelir. Bunun tüm burçlar üzerinde büyük etkisi olacak yani bu günlerde her burç çizginin bir tarafını seçecek ve ona göre hayatı deneyimleyecek.

Balık dönemi ile Kova dönemi arasında kalan bu bir haftalık süreci en iyi şekilde değerlendirmek için kendiniz, hayattaki yeriniz ve hedeflerinizle ilgili düşünmeye başlayabilirsiniz. Kendi kimliğinizi ve bu kimliğinizin nasıl oluştuğunu anlamaya çalışın çünkü aslında kim olduğunuzu anlar kendinizi tanırsanız her konuda başarılı olabilirsiniz.

Balık enerjisinin baskın olması sakin ama aynı enerjik, verici ama aynı zamanda da verirken güçlenmek anlamlarına gelir, bunu unutmayın. Balık enerjisinin iyileştirici etkisi ile sağlık sorunlarının iyileşeceğini, aşk ve para konularında problemlerin çözüleceğini ve beklentileriniz doğrultusunda elde edeceklerinizle tamamlanmış hissedeceğinizi söylemek mümkün.

Bir hafta sonra gireceğimiz Balık döneminin etkileri çoktan başladı bile çünkü Balık enerjisi en baskın ve yoğun etkilerden birine sahiptir. Bu enerjiyi verime dönüştürmek için duygularınıza odaklanmalı ve duygularınızı hesaba katarak davranmalısınız. Çünkü zaten bir konuda kendinizi iyi hissetmiyorsanız o iş sizin için bitmiş demektir.

Balık dönemi öncesinde kimsenin sizi zayıf noktalarınızdan vurmasına izin vermeyin ya da gerçeklerden kaçmak için farklı yollar aramayın. Balık enerjisinin getireceği en önemli iki dezavantaj budur. Bu kötü enerjilerin sizi etkisi altına izin vermezseniz tüm seçeneklere açık, güçlü ve bilgelik enerjisi ile dolu biri haline gelebilirsiniz. Bu süre içinde yaşayacağınız deneyimler belki de hiç olmadığı kadar hayatınıza anlam katacak!