Ay Yengeç Burcunda

Bu hafta sonunda Ay İkizler burcundan çıkıyor ve Yengeç burcuna geçiyor. Peki, Ay’ın Yengeç burcuna geçmesi bizim için ne anlama geliyor?

Ay’ın Yengeç burcuna geçmesi tüm burçlar için çok büyük bir önem taşıyor diyebiliriz. Çünkü Ay aynı zamanda Yengeç burcunun yönetici gezegenidir ve Ay’ın Yengeç burcuna geçmesi tamamen farklı bir enerjinin etkisi altına girdiğimizi ifade eder.

Bu süreci daha iyi anlamak için Yengeç burcunun özelliklerine bakacak olursak Yengeç burcunun duygusallık, sorumluluk, sevgi ve şefkati temsil ettiğini ifade edebiliriz. Ay ise mükemmeliyetçilik ve uyumu simgeler. Kısacası bu günlerde bu özellikleri yaşayacağınızı ifade etmek mümkün.

Bu dönemde beklentileriniz değişebilir ve hırslı bir tavır içine girebilirsiniz. Ancak isteklerinizi ortaya koymanız pek kolay değil ve zaten karar vermek için uygun bir dönem değil. Buna karşılık makul ve sabırlı olursanız, karışıklık gibi görünen durumu fırsata dönüştürebilirsiniz. Geleceğe yönelik yeni idealleriniz ve hayalleriniz olabilir. Ancak olaylara daha pratik bir açıdan bakabilirsiniz ve dostlarınız ile buluşabilirsiniz.

Önümüzdeki günlerde saygı duyduğunuz ve bilgisine güvendiğiniz kişilerin ilgisi ve desteği moralinizi yükseltecek. İlişkilerinizi gözden geçirirken fazla derinleşmeseniz iyi olacak. Yeni sözleşmelere imza atarken ya da yeni firmalarla çalışırken dikkatli olun; yeni kontaklarınıza karşı uyanık ve tedbirli davranın.

Evinizle ilgilenebilir ve ev içinde bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Dolaplarınızı düzenleyebilir, çekmeceleri yerleştirebilir ve eşyaların yerlerini değiştirebilirsiniz. Evini tamamen değiştirmek isteyenler ise çeşitli arayışlara girebilirler. Ayrıca yakınlarınız, çocuklar, kardeşleriniz ve arkadaşlarınız ile ilgileneceksiniz.

Ay’ın Yengeç burcuna geçmesi ile daha önce ihmal ettiğiniz arkadaşlarınızı ve aile bireylerini arayabilir, arkadaşlarınızı evinize davet edebilirsiniz. Bu arada uzun zamandır görmediğiniz yakınlarınız ziyaretinize gelebilir ve birlikte geçmiş günleri konuşarak keyifli vakit geçirebilirsiniz. Bu arada eski fikirlerinizin değiştiğini düşünebilirsiniz. Kendinize biraz daha fazla inanın. Bu size iyi gelecek.

Çok kısa süre sonra Güneş Balık burcuna geçerek Balık dönemini başlatacak. Ancak bundan önce iki gün boyunca Ay ve Yengeç enerjisi altında olacağız. Bu günleri kendinizi dinlemek, biraz rahatlamak, yürüyüşe çıkmak ve hobiler edinmek için değerlendirebilirsiniz. Kişisel gelişiminiz açısından da oldukça yararlı olacak bu günlerde özellikle de hayatın anlamı, gerçek aşk, ruh eşi ve mutluluk konularını düşüneceksiniz.